Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marrakech

Marketing

Forever I will hunt...

Petak će. Preživio sam ono loše. Ovaj tjedan svašta sam radio. Ali pritisak me, kao uvijek, slomio. Gledao sam svašta i po svačemu. Gledao sam hipije koji obožavaju prirodu mada im je štošta uradila =). Također me se denis dojmiJo, koji je rekao da može čuti ocean kad stoji blizu mene. Također je izdajnik nogometaški rekao da točno zna kad tračam, tj. da počnem micati usnama. Jednom odeš u importane i vratiš se ko nova osoba. Mada se nije vidjelo na meni da sam bio u importaneu. ( tj. jeeee, jakna mi svijetli zbog nekog faking spreja iz DeEma ).
Prije nego što počnem objašnjavati zgode i nezgode the' mene, moram reći da je ŠantiCh pravi parazit. Neki dan me je gurnuo na neki špičasti vrag što je dovelo do krvavljenja stražnjice, a odma potom se svim svojim njutonima oslonio na moju glavu tako da mi malo vrat sada šteka ( ali ozbiljno ). Također sam se puknuo slučajno po nosu pod hrvatskim što je dovelo do krvaljenja mog nosa ( pardon, bio je to engleski, neda mi se brisat pa ponovo pisat. ). Utorak je dan de općenito. Pojavio sam se kući sa tri jedinice što se nije trebalo dogoditi. Što mi je prolazilo kroz glavu dok sam predavao papire - ne znam.. Inače ne volim školu. Ne razumijem što tamo zaista radim. Želim posao, ali više frendove... Ionak će me oni uzdržavat ( kaj ne antun?! ) ako ne radiiiim, a ako nemam frendova radit ću i eksplodirat. Ma još sam ja jako jang, ulazim u Šivot. Imam par ozbiljnih PRABLEMS ali blog nije rješenje :) Nitko ne pokazuje neki ekstra interes, evo čast iznimkama ( vjeko ), ali ne zamjeram NIKOM :) Ionak sam ja kriv za to. Konstantno sam neki vrag veseli i femi i veseli i femi a za kaj kad se tak ne osjećam. Popratno tome padam u VeČu depricu i viČe uvreda na moj raČun. Det inkluds kostenjak, the biggest HEMOROID on dis vorld.

Stekao sam veoma lijep dojam o jednoj osobi - Meliti, bez obzira na što mi rekla. Jako je samokritična nažalost, a ona je među cirka 5 osoba kad sebi u facu velim "Kaj ja radim u ovom razredu - ja ne pripadam ovdje" koja mi tu misao izbaci iz glave. Neću ih zaista imenovat, to je Tu MaČ. Melita je među najpametnijima u našem razredu bez pretjerivanja, jedina cura koju znam a da se bavi rukometom, što je zaista anbilivabl, što je tak originalno da ću si sad prst pojest na jednoj od ruka. Iako ona misli da je vrtni patuljak sa IQ-om najseksi drvene ograde, a o njenom izgledu radije ne bih da nebi bilo da se upucavam ( LoL ). Metla, ti si jako draga meni osoba i RADO idem s tobom u školu. Čak štoviše, sutra u jedan na stanici na remetinečkoj i NE KASNI!
Također tako veoma voljim Tenu koja je meni napravila veoma puno smajlića na faci - i javnosti objavljujem da se ja i tena veoma volimo xD
Mogu li spomenuti glavnog protagonista u mom današnjem snu - Orlovića? Spašavao sam ga dok je krao Breezer u konzumu, policija ga je lovila, a ja sam ih odvraćao s puta.
Evo ga :)
Bio je pijan, i nije mogao reći riječ dužu od 5 slova osim "menstruacia" ( bez "j" ). To mu je nekako neobično išlo. Čak ko pokemon koji se zove "menstruacia".. samo to govori... A luka.. Nismo se vidili bit će mjesec dana, a meni se srce kida kad se sjetim LoL :P LUka asocijacija na osmi be... Iskreno efo patim i ŽELIM natrag ali vidim veliki potencijal u polovici razreda i ne želim da se trude, ali želim ih voljet! :P

Nadam se da je sve razumljivo. Vjeko ideš u subotu van i nema NE, želim van više, želim da čuješ šta me muči, kažeš uvijek da te zanima. Uz još neke osobe idemo van ( znaju oni ). Ili možda ne? =)
Prvi A volim vas =D
Osmi be najviše.. xD
Nije me osmi be volio ko šta se možda stekne dojam kad se pročitaju svi ti depra emo super duper postovi, ali vezali se ejsmo i trpili se čak toliko da smo se svi na kraju zavoljeli i ne želim da mi sada netko dojde "a biluš? a veton?"...
Dugo očekivani post... Novi...
Tena pozdrav! Martina! Kostenjak! Martina!! Domyca! Mlinarich ( koji veli da je pročitao cijeli blog - svaka čast! Matko! Ana!!!! Meljeta! Seljma! Maro! Filjip! AntUn! Kara! Vjeko! Lukica! Hans! Maja cvitanovicka! maja ciglarica! Milicevic maja! Astridica! Ivana! Anja! Denis!
Pozdrav svima vama -.- ako sam ikoga izostavio, ne se ljutit..






Post je objavljen 25.10.2007. u 21:37 sati.