Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Rakitić: Modri imaju dobre šanse za prolaz

Ogled Dinama i Basela u Ligi UEFA-e bit će posebno neugodan za Ivana Rakitića. Oba kluba su mu u srcu, želi im samo najbolje. Kako izabrati stranu? Ipak, za mrvicu će stati na stranu modrih, budući da je svjestan koliko bi im značio dobar rezultat u Europi.

"Bit će to zanimljiva utakmica. Basel je i ovu sezonu dobro počeo, najbolji je u Švicarskoj, ima jaku momčad. Dinamo nije bezveze prošao Ajax, igra u Maksimiru i to je prednost. Da se igra u Baselu, bilo bi drukčije. Basel kod kuće svašta zna dobiti, no momci se na strani ponekad ponašaju kao zečevi, moguće je da će se uplašiti atmosfere", tvrdi 19-godišnji hrvatski reprezentativac, koji HSV, naravno, vidi kao favorita skupine.

"HSV je u vrhunskoj formi. Iako mu je nedostajao Rafael van der Vaart, svejedno je utrpao četiri komada Stuttgartu. Bit će to za sve najteže iskušenje, ali zna i HSV razočarati na europskom planu. Ukupno gledajući, Dinamo ima vrlo dobre izglede za prolaz!", dometnuo je Schalkeov vezni igrač, koji se u razgovoru za Jutarnji list potom osvrnuo i na predstojeće gostovanje reprezentacije u Makedoniji.

"Bit će teška utakmica, Makedonci nam ništa neće pokloniti. Dojma sam da bi nam rado oteli te bodove, iako im ništa ne znače. No, uvjeren sam u našu snagu. Nećemo igrati na remi, već kao i na svakoj utakmici – na pobjedu! A tko će osim nas na Europsko prvenstvo, iskreno, boli me briga", zaključio je Ivan.



Post je objavljen 25.10.2007. u 20:48 sati.