Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiangel

Marketing

DESET ZAPOVIJESTI EROSA – BOGA LJUBAVI I SEKSA

Eros je jedan od najstarijih bogova covjecanstva, a proizasao je iz prvotnog haosa da bi ljubavlju donio svijetu red. Po njemu je vodenje ljubavi cin stvaranja kroz izrazavanje ljubavi prema drugome i velicanje bliskosti. Evo kako zvuce njegove ljubavne zapovijedi.

Apsolutna apstinencija nije dobra za covjekovo zdravlje

Apstinencija nakon nekog vremena moze uzrokovati tesku tjeskobu, frustracije, depresiju, bolest, sklonost nasilju i citav niz ostalih destruktivnih poriva. Volite li seks, tada ga se ne odricite. Seks je dragocjen dar prirode. Bilo kakva ljubav bolja je od potpunog nedostatka ljubavi.

Bliskost je prava bit seksa

Nasa je civilizacija prepuna pogresnih vjerovanja o tome sto bi seks trebao znaciti. Vodenje ljubavi je nacin izrazavanja bliskosti i seksualnih sklonosti prema voljenoj osobi. Dakle, seks vodi povecanju bliskosti, a ne nacinu na koji se dodiruju tijela. Nuzno je usmjeriti paznju na razmjenu energije.

Potrebno je prihvatiti cinjenicu da zivimo u razdoblju AIDS-a

Moramo se prestati zaliti kako seks nije vise sto je bio i da mrzimo koristiti zastitu koju nam pruzaju kondomi. Stvarnost treba prihvatiti i nauciti voljeti gumice. Prihvacanje stvarnosti pocinje primjenom sigurnog seksa.

Neka seksualna energija slobodno tece, vodite ljubav s nebom i zemljom

Nasa zemlja i nebo stravicno su zagadeni i njihovo lose stanje utice i na nas kao ziva organska bica. Potrebno ih je voljeti, prestati zagadivati i oni ce voditi ljubav s nama, s nasim zdravljem. Posaljimo im nasu seksualnu energiju.

Potrebno je pronaci sto vise vremena za uzivanje u seksu

Volite li seks, tada pruzite sebi i drugima dar ljubavi i seksualnog uzitka. Bacite televizor, ionako nista nema na programu!

Rijesite se osjecaja krivice i vjerovanja prema kojima ne zasluzujete uzivanje u zivotu

Prelijepi ste i zasluzujete vise no sto imate. Uzitak je vase pravo kao ljudskoga bica.

Ne sudite sebi ili drugima

Prosudivanje ispunjeno predrasudama uzrokuje rat i unistava sve sto je lijepo. Svi se mi nalazimo na pravome mjestu u pravo vrijeme. Nasi ljubavni zivoti, kao dijelovi cjelokupnih zivota, prolaze kroz razlicite stupnjeve. Ucimo iz naseg iskustva, pa i pogresaka. Dopustite drugim ljudima da se krecu vlastitim putevima. Dopustite sebi svoj osobni put i ostavite misli kako vam ne sluzi dobro.

Naucite uzivati u zivotnom dahu

Seksualna i orgazmicka energija putuju dahom. Tehnike disanja mogu uciniti vodenje ljubavi mnogo snaznijim i zadovoljavajucim. Ritmicko disanje najbolji je izum prije izuma vibratora.

Imajte na umu da svoju seksualnost mozete izraziti autokreativno ili autodestruktivno

Mnogi se ljudi odricu svoje seksualnosti jer pocinju shvacati da je u njihov odnos prema seksu ukljuceno mnogo autodestruktivnosti i zavisnog ponasanja. Medutim, postoji izbor, bas kao pri odlukama sto jesti, a sto ne. Postoje brzi seks, zdravi seks, gurmanski seks. Pokusajte izabrati ono sto ce najvise vama samima ici u prilog.

Brinite o svome tijelu

Jedite dobro, vjezbajte dobro i njegujte svoje tijelo dugim kupkama, masazama i predivnim kozmetickim carolijama.

Sretno!!


Post je objavljen 25.10.2007. u 20:54 sati.