Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sprkladionica

Marketing

I opet i opet i opet......

Možda sam do sada birao neke parove oslanjajući se na intuiciju i ono "MORA DOBITI" ili "LAKO ĆE DOBITI", a što se do sada u pravilu pokazalo vrlo laički i nerazumno. Kada se samo sjetim koliko sam do sada svog slobodnog vremena posvetio proučavanju statistika u sportskim tjednicima, blago rečeno mogao sam u najmanju ruku završiti filozofski studij.
E pa s obzirom da se tiketi još uvijek u kladionicama uplaćuju u HRK a ne babinim brašnom ili što ti ja znam čim, pretpostavljam da smo svi mi, pa tako i ja, zainteresirani da ipak taj naš trud oplodimo kojim većim dobitkom.
Do sada sam primijetio da svi mi više manje po blogovima nastojimo postaviti što više tipova i pri tome se ama baš svi trudimo da naši tipovi budu različitiji od drugih, jer pretpostavljam tako želimo postići jači dojam, ispasti veći stručnjaci, bolji prognozeri itd...
Moj prijedlog bi bio da svi mi koji se družimo uz blog, na svojim stranicama predviđamo najviše dva sportska ishoda ili rezultata koje bi pri tome potkrijepili minimalnim opisom svog mišljenja ili tvrdnje.

958 Villarreal-AC Fiorentina 1,85 tip 1- 1:1headbang

Samo kratko. Villireal, veliko iznenađenje u Španjolskoj. Nakon velike kupovine na redu je EUROPA pa makar i KUP UEF-a. a Ddanas najvjerojatnije do pobjede i doći s tim da je Fiorentina tipična talijanska momčad koja zna igrati i obranu i čiji napad redovito zabija.

95831 Villarreal/odg-Fiorent 1,70 tip 1kiss


Sretno svima.


Post je objavljen 25.10.2007. u 18:15 sati.