Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

DANIJEL NEMA PARA DA PLATI TAKSI?

HIT FOTO! SUBOTA, 20. OKTOBAR, PODGORICA
Image Hosted by ImageShack.us

Mada se na prvi pogled čini da mladi pjevač Danijel Alibabić uspješno usklađuje i završava sve obaveze i u Beogradu i u Podgorici, izgleda da je u posljednje vrijeme postao pomalo zaboravan.
Alibabić je krajem prošle nedjelje "skoknuo" do Podgorice kako bi odradio svoje emisije na radiju "DRS" i televiziji "Pink M", kratko se vidio sa prijateljima a zatim se odmah vratio u Beograd, u zagrljaj svojoj djevojci Slavici Ćukteraš. Pošto se kratko zadržava u rodnom gradu a želi da se vidi sa brojnim drugarima, Danijel često koristi usluge taksija. Tako je bilo i kada je po završetku snimanja TV emisije odlučio da krene na kaficu sa drugovima iz benda "No name". Danijel je pozvao luksuzni "Queen taksi", koji ga je do odredišta odvezao po veoma povoljnoj cijeni, ali "bezimeni" ni to nije imao da plati!
Mladi Alibabić je u žurbi zaboravio da ponese novčanik pa kada je došlo vrijeme da se vožnja plati, nastala je prilično neprijatna situacija. Danijel je objasnio taksisti da je zaboravio buđelar a vozač se samo nasmiješio, Danijela častio vožnjom i poručio mu da djevojku čuva bolje od para!

DODANO!!!!!!!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ova slika je pretjerano dobra!!!!!!!!cerekcerekcerekcerekcerek

Post je objavljen 25.10.2007. u 13:57 sati.