Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelintears

Marketing

...nema ga...neće se nikad vratiti....

Prošlo je 8 dana.... da već 8 dana.... I dalje je teško povjerovati da nas je anđeo napustio. cry Sada se debatira da li ga se treba proglasiti svetim ili ne? Moje mišljenje je da bi trebalo .Takva dobra osoba se više neće roditi, bar ne uskoro. Poginuo je tako mlad , pun života. Baš sam danas čitala intervju sa njegovom djevojkom. tuzan One SMS poruke koje joj je slao cry Ajme kako prelijepo cry Trebali su imati troje djece... zašto si ga Bože uzeo? i prouzročio patnju tolikim ljudima? Zašto mi kako nas cijeli SVIJET naziva , GLUPI BALKANCI ne bi mogli imati svog idola, heroja osobu koju svi volimo i koja nam svojim osmjehom može izbrisati tugu s lica. Jel' to zato što smo imali jedinog anđela na zemlji?
Ako već proizvode tako brze i dobre automobile, onda bi mogli imati i kvalitetnu zaštitu.
U vijestima (NOVA TV u 14:00, istog dana kad je bio udes) je bilo objavljeno a i na slikama je vidljivo da AIRBAG system nije funkcionisao u trenutku udesa.Kad sam vidjela sprovod na tv-u i njegovu djevojku i obitelj... toliko tuge, bjesa, srdžbe .... To ne bi smjelo biti tako. Anđeli bi trebali ostati na zemlji da vode ljude.
o Toše.... da se bar možeš probuditi, kavu joj skuhati, u krevet joj odnijeti i poljubiti... al toga nema i ne postoji crycry

Post je objavljen 24.10.2007. u 21:42 sati.