Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crvenkapicano1

Marketing

post no2

danas san nesto ful neodlucna!!! neznam sto bih sa sobom!!
dobila sam ponudu koju vec duze vrijeme cekam i sada sam neodlucna...pa jeben ti kako se to samo meni moze dogodit!
short story...
radeci ovo lito upoznala sam ljubav svog zivota...ali bez nekih sranja i preuvelicavanja stvarno mislim da mi je ljubav zivota...osoba koja nemoze biti bolja...ali stvarno nemoze...
i zivili smo cilo lito skupa sto je bilo najdivnije iskustvo za mene...stvarno divota. ali je onda dosao period kada je lito zavrsilo i svak nazad na svoju stranu...da.da...on u zagreb ja u split...dis bolje?!
prvih 10ak dana se nismo vidili i bila sam luda, tuzna, bas san se osjecala jadno i nesretno, kao da se sve okrenulo protiv mene...bas uzasan osjecaj. nepreporucujen ga nikome. pogotovo kad su ti starci zajedljivi i previse znatizeljni, pa ti svakih pet jebenih minuta pitaju a di ti je dragi, kad ces ga vidit, a jel to ozbiljno izmedju vas, sta on misli sa tebon, sta ovo sta ono?!? stvarno uzas!
ali je meni onda puka film i crvena ode! bez puno price sam jedno jutro se digla, polako pokupila nesto sitno svojih stvari, rezervirala si kartu i rekla starcima (doslovno): "mama, tata, ja danas idem u zagreb. kad cu se vratit neznam tocno, povratnu kartu iman, pa se cujemo." istina da imam svega 19 godina, ali sam stvarno puno problema u zivotu prozivila i kao dite i kao pubertlija, tako da mi ovo nije predstavljalo nikakvu zapreku. ostali su malo sokirani ali ih je ubrzo proslo.
pokupila sam stvari, sila u bus, i provela sa dragim najlipsi vikend...
ali sam se onda opet VRATILA...ali sada sa naumom da dok radim ovaj posao koji radim nadjem neki bolji ali u zagrebu!
i ja sam trazila i trazila i trazila ali sam i nasla...
i sada san u nedoumici...ici ili ne ici...
biti ili ne biti svoja...
hm...
trebala bi otic ovi vikend u zg to sve izvidit, popricat sa sefon, pa ako se odlucim za onda i potraziti nekakav smjestaj...
ali do tada moram skupiti love za doci do zagreba jer sam bez prebivene lipe u dzepu a i na kartici...
mozda da nagovorin dulu da mi da unaprid placu za ovo sta san do sada radila?!?
neznam...bumo vidili!
pozz

Post je objavljen 24.10.2007. u 21:57 sati.