Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mala7julie

Marketing

...u ruci mi samo te godine mlade, mrak i samoća i sjenka prošlosti...

nekim ljudima imam reći samo ovo:
jednog dana, ako se vaši malograđanski umovi sjete zapitati same sebe zašto su potratili svoje najbolje godine na pretvaranje da su nešto što nisu, i na osuđivanje originalnih pojedinaca koji se ne boje biti ono što zaista jesu, osjećat ćete samo kajanje i čežnju za nepovratno izgubljenom prošlošću.
smatrate da ste posebni, a zapravo se sami etiketirate i stavljate u okove današnjeg komercijalnog društva. shvaćam potrebu za poistovjećivanjem s drugima, ali uklapate se i nestajete u bespućima masovnih stereotipa. i ne, definitivno me nemate pravo odmjeravat kao da sam neki inferiorni arahnid i kao da bi me najrađe zgazili. hvala.

ja sebe smatram osobom vrijednom poštovanja, dobrom i suosjećajnom. istina, na dane sam iskompleksirana svojim fizičkim izgledom, jer se često uspoređujem s nekim osobama koje mi u biti nisu ni do koljena po osobnosti. smatram da sam vrijedna toga da me netko voli i prihvaća onakvu kakva želim biti.

jako mi je žao što sam izgubila kontakt s velikom većinom bivšeg razreda, ali u tom okruženju se nisam osjećala ugodno, pogotovo zato što se često od mene tražilo da se uklopim u neka meni nepoznata mjerila, mjerila koja jednostavno nisam mogla (ili to jednostavno nisam željela) povezati sa sobom. svome sadašnjem razredu želim duboko zahvaliti što me nisu odbacili i što me prihvaćaju, što me ne ponižavaju i što me poštuju.

ljudima koji me vole želim zahvaliti što me vole i što me ne pokušavaju promijeniti.
ljudima koji me ne vole želim zahvaliti što mi pomažu da popravim one stvari koje smatram manama.

hvala vam svima.

smatram da sam na jako ranom početku potrage za samoispunjenjem i svojski ću se truditi da uspijem u svojim ciljevima.
spoznaja da uz sebe imam ljude koji će me podržati cijelu stvar čini lakšom, a mene samu samopouzdanijom.

i dalje se ne smatram nekom predivnom ljepoticom. dapače, smatram se potpuno prosječnim bićem, ali to nije bitno. s vremena na vrijeme me uhvati neki manjak samopoštovanja, neko malodušje, upravo zbog tog fizičkog izgleda, ali tad shvatim da je to također jedan od okova propagande, i shvatim koliko me ljudi vole onakvu kakva jesam, zato jer uistinu jesam vrijedna respekta, unatoč svim mojim fizičkim nazovi-nedostatcima.

i da, nastavit ću s pisanjem svojih tema i potpuno nepovezanih postova, jer sam to jednostavno ja, moj kreativni nered i moja odluka.

moje je ime drukčija...
to sam ja, i neću prestati...

Post je objavljen 24.10.2007. u 21:10 sati.