Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smisaozivota42

Marketing

Pitanja i odgovori su random. Prepisani s papira na kojeg su se lovile riječi. Ne idu sva u post.

Jelda da ova krilata riba izgleda ko slon!?
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nije mi plan bio napisati post, ali evo da iskoristim dio razgovora s genijalnom osobom, koji sam zapisivala. Nije trebao imati svrhu uvrštavanja u post. Ali znam da je osoba znala da će barem djelovati na post. Osoba je genij.
:

Što misliš o zabrani za nastupanje mršavih manekenki?
Kad gledaš kakva je situacija u svijetu, imaš krajnju mršavost i krajnju debljinu. Mršavost je tabu i štetna samo u ekstremnim situacijama, a kad pogledaš koliko je debelih, to je puno opasnije i puno normalnije. Ekstremna mršavost je vezana uz neke krugove, a debela mogu biti i djeca i starci, što nažalost nije rijetko. U Americi je to obilježje kulture čak. Debele manekenke nitko ne bi gledao. Općenito su mi debeli puno gadniji, naravno. Ne koja kila previše. Sto kila previše možeš imati, sto kila manjka ne mođeš, imao bi negativnu težinu. Mršavost se više primjeti. Za petnaest kilograma manjka kažu da je loše, za petnaest kilograma više kažu da si u top formi. Pogotovo vrijedi za starije ljude. Ful stariji bolje izgledaju mršavi, iako kad su deblji izgledaju kao da još ima života u njima. Znaš, da umireš, ne bi se prežderavao.

Jel ti privlačnija debela djavojka ili mršava starica?
*počne pjevišit Modernu djevojku i smješit se*
Djevojka. Ne gledam baš starice.

Bi li ti smetalo da pušiš?
Pa ja odlučujem o tome.
Da ti je već navika?
Da mi smeta dovoljno bih je se riješio. Da mi ne smeta dovoljno je se ne bih riješio. Smeta mi što moram jesti i spavati da bih preživio.

Bi li volio biti plesač u Moulin Rougeu?
Ne bih. Ne bih volio plesati za novac. Pogotovo ne na tom mjestu. Volim biti slobodan. Općenito su mi jadni takvi poslovi gdje radiš dok se drugi zabavljaju.

Bi li volio sada prisustvovati fashion zabavi?
Ne bih, ali da sam tamo, znam da bi mi bilo zabavno. Kao kad odeš s nekim na kavu s kim ti se neda ići i bude ti super.

Post je objavljen 24.10.2007. u 21:12 sati.