Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

PLESOM DO SNOVA!

Slavica Ćukteraš i Danijel Alibabić prvi put se javno takmiče jedan protiv drugog

Slučajni prolaznici na beogradskom Crvenom krstu poslednjih dana u neverici trljaju oči kad vide mladu folk pevačicu Slavicu Ćukteraš i pevača Danijela Alibabića, kako u trenerkama i s peškirima oko vrata hitaju ka Sportskom centru Vračar. Oni uporniji su uspeli i da odgonetnu brižljivo čuvanu tajnu: njih dvoje, osim što dele postelju, tiskaju se zajedno i na podijumu za igru, saznaje Kurir iz izvora bliskog ovom paru.

- Kako bi se u što boljem svetlu predstavili publici u novoj emisiji „Plesom do snova“, estradni par užurbano uči tango,valcer i ča-ča-ča - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Da li je motiv visoka profesionalnost koja ih krasi ili nagrada, tek oni marljivo tancuju i uče plesne korake kako bi se publici predstavili u što boljem svetlu. Vođeni parolom važno je učestvovati, svi učesnici su, kao i njih dvoje, pristali da se nagradni fond od 50.000 uplati u dobrotvorne svrhe. Koliko je ovaj par ozbiljan u nastojanju da zagospodari plesnom dvoranom, govori i podatak da je u kratkom vremenu uspeo da nauči pokrete i igre koje se inače savladavaju tokom tromesečnog kursa. Još jedan novitet vezan za njihovo učešće u ovoj emisiji - oni neće nastupati kao plesni par, jer će svako od njih pokazati svoje igračko umeće s osobama iz drugih profesija. Tako će njih dvoje umesto uigranog para biti ljuti protivnici - zaključuje naš sagovornik.

Inače, opšte je poznato da je Slavica Ćukteraš duhovita i druželjubiva, te se prijateljima poverila da nakon ove plesne obuke, u slučaju da zataji kao pevačica ili da njene pesme ne naiđu na prijem kod publike, može konkurisati i kao „Grandova“ balerina.

EMISIJA JE VEČERAS U 20:35 NA PINKU!

Post je objavljen 24.10.2007. u 20:24 sati.