Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljevakinja

Marketing

Ala, pa ovo ispade dugačko. O.o

Ovih dana sam opet poprilično bez inspiracije. Ovaj...Da....Aha...Definitivno. Tako da iam filing da će ovaj post biti najgluplji dosad, al neka, mora biti i jedan takav. A to će biti ovaj.
Jeda da oće?
Oće.
Da.
Of skroz.

Ovi dani su tako bezvezni, a vrijeme užasno sporo ide. Jedva čekam zimske praznike, da se odmorim od škole. A onda ću jedva čekati kraj škole. Uglavnom, škola je postala užasna gnjavaža, davež i smetnja. Iako stalno govorim da mi je škola najmanja briga (što i je) ipak u nekim situacijama stvarno pika u oko.
Kao, na primjer, sad.
Pa opet, znam da ću, kad krenem na faks, željeti ove dane da se vrate. Ali, na greškama se uči. Šteta što se takva greška neće moći ispraviti. Iako, sad znam da griješim žureći se ovako, pa opet ništa ne poduzimam. Jel ima to svrhe? Nema. Ma, ovih dana ništa u mom životu nema svrhe, a ovaj post pogotovo.
Mah, nema svrhe ovo i dalje zapetljavati, mislim da stvorih dostatan čvorić u prethodnom odlomku.

Dobih ovih dana od frendice slike s maturalca. Nekak se vratila nostalgija za tim danima. Zezanje u sobi, klaparanje po hotelu, šetnje Pragom, hodanje po svim onim silnim dućanima, kupovanje robe, suvenira, poklona...Pa čak mi fali i onaj svakidašnji isti ručak u Mekdonalcu...A govorila sam da nakon maturalca godinu dana neću ići u Mekdonalc...A sad mi ipak fali čak i to. Pomfri, eh. Brings out memories.
Sjećam se kako sam iz dana u dan, na temelju dobrih i loših iskustava na maturalcu, razmišljala o tome što ću reći ljudima kako je bilo kad se vratim. Hoću li reći: Fenomenalno!, Super!, A dobro..., Moglo je i bolje.., Grozno, etc. Pa moram priznati da mi se u nekim situacijama činilo da maturalac i nije onako fenomenalan kako su ga drugi opisivali kad su mi govorili o njemu. A sad, ipak, moram zaključiti da je bio fenomenalan. Tako želim ići natrag, odmaknuti se od Siska, uobičajenih zgrada, uobičajenog smrada i opet želim vidjeti hrpu trgovina, mnoštvo ljudi i turista. Life sucks.
I da, kako ne bih ispala jedina koja nije metla sliku s maturalca na blog, ajd, ajd, stavit ću.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ja sam ova s crvenom kosom za one koji me ne znaju. :D
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Lucija i ja.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ovo je neka plavuša koja je išla ispred autobusa i zbog koje je bus išao sporo... loooool
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
I naš hotel...:D

I da, više mi nije onak crvena kosa, već se farbah, pa to od smeđeg na kutiji ispalo nekak tamno crveno, pa se onda na slici na kraju vidi ljubičasto il štajaznam koja boja. O.o
Pa mi je sad kosa nekak ovak:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Al zapravo se men čini da nije baš tak neg se to samo na slici čini. O.o Uglavnom... :|
I sad baš kad mi se nekak stavljaju slike...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ovo je mala Nivea...loooool

E sad me Nivea totalno ubila u pojam pa tako vidjeh sliku velike štikle u Pragu al mi je se ne da uploadat...:D A možda štikla bude za sljedeći post.
o.O
Misliš, ha?


Post je objavljen 24.10.2007. u 20:03 sati.