Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/badboysfrommirkovec

Marketing

Prvomajska Festa(1.5.2007)

Hm...otkuda krenuti,recimo da se festica odvijala na dvije lokacije,jedan dio ekipe kod Darka u vikendici ili kak bi mi rekli kleti,a drugi kod Mateje.
Sve je pocelo misom kod Crkve Svetog Duha,a zatim okupljanjem mojeg i Darkovog drustva kod sad vec tolko nam drage Darkove kletice.
Odmah na pocetku moram odati priznanje nasem dragom frendu Mariju Matovini za sva postignuca na polju gastronomije,bezbroj puta dokazanom kvalitetom jela i zasluzenom titulom majstora " od pecenja ",jer da njega nije bilo jadni nasi zeluceki,jos jednom hvala Mariju na svim delikatesama.
Takodjer odajem priznanje i jos jednom nasem dragom frendu Branku Kociperu Kocki koji je za sve vijeke vijekova zabiljezio nasa prekrasna druzenja svojim izuzetnom kvalitetnim digitalnim fotoaparatom,i slikavsi nas napravio prekrasne slike za dugo sjecanje i lijepe uspomene na nase drustvo.
Naravno zahvaljujem se i ostalim dragim frendicama i frendovima koji su takodjer svojim odazivom i trudom pridonjeli stvaranju dobre zabave!!!!
Eto toliko o priznanjima i zahvalama......
E a sad bi vam ukratko mogli opisati i slikama docarati atmosferu :

Pocelo je pripremanjem rostiljceka,naravno u izvedbi naseg dokazanog kulinara Maria........
Ufff....al se dobro jelo....


Eh sad....da nebi ispalo da se na kraju sve vrtjelo oko hrane,a i kakva bi to festa bila bez alkoholnih napitaka(i sokova naravno),cugalo se sve u sesnaejst....netko manje a netko vise!
Ekipica za stolom(s desna na lijevo :Kocka,Darko,Ivana,Nikolina,Tea,Petra) prva se za to pobrinula pristojnim ispijanjem Gemista i Bambusa....Ziveli !!!!


Dakle nakon pojedjenog rostilja,i dalje se zestoko nastavilo cugati pa je i atmosfera postala opustenija sto je rezultiralo prekrasnim slikicama nasih jako nam dragih frendica(Petra+Nina).....yes !


I naravno da bude sve skupa zanimljivije a i na nase osobno zadovoljstvo sa Matejine feste,a neki tek od kuce,stigla nam je jos jedna strasna ekipica koju su brojili :Boris,Combe,Sargac,Sasko i naravno dve cure a to su Gabrijela i Martina....
Pa eto i jedna slikica,a posto ih nemam sve zajedno na slici,bude jedan decko i jedna cura,ak nikak drugacije onda posteno !!!!

Posto su se na nasu veliku zalost iscrpile sve kolicine Gemista i Bambusa zajedno smo odlucili preseliti se na festu kod Mateje sto se na kraju pokazalo odlicnim potezom jer se tam stvarno svasta odvijalo,tak da nema ceg nije bilo krenuvsi od malog nogometa,kartanja bele,plesanja pa cak i u krajnjim granicama extremnog ragbija(nazalost ragbi nije zabiljezen slikicama),naravno sve su te aktivnosti bile potkrijepljene i dalje zestokim cuganjem sve do zalaska sunca i nazalost fajrunta....
Pa eto par lijepih slikica :

Za pocetak jedna slikica lijepog Obzora i Vinograda....


Nas PlayBoy Matija kao i uvijek okruzen lijepim djevojkama....
S lijeva na desno :Tea,Matija,Martina i Petra !


Trio " Gust " i u pozadini ledjima okrenut Darko.....
S lijeva na desno :Petra,Mateja,Nikolina !

I dragi moji to bi ukratko bilo to kaj se tice Prvomajske festice,naslo bi se tu jos pregrst slikica ali smatram da su i ove dovoljne za kratki sardzaj festice,obecavam za drugi put vise slikica i pokoji filmic....
E sad svi koji ste pomislili da je ovdje prici kraj,grdno ste se prevarila,jer kakva bi to fetsica bila bez svog afterpartya koji se naravno odrzao u nasem maticnom birdsu Nejdi Dalje,nije da reklamiram,ali eto....
Stoga jos dve slikice samo za vas :

Napomena :Velika koncentracija alkohola na Slici....
S lijeva na desno :Mario,Darko,Petra,Kocka,Damir,Matija i na kraju moja malenkost(Dejan) !


Za kraj jedna malo intimnija slikica nabijena emocijama,Powered By Ozujsko,opet malo reklamiranja,sorry....ali treba nest i zaradit !
S lijeva na desno :Mario,ponovno moja malenkost i nasa draga frendica Petrica !

Prije samog kraja unaprijed se ispricavam u slucaju de se netko prikazan na slici nadje iz sebi svojstvenog razloga ostecen,sorry....
Tu je prici kraj i naravno ocekujem pregrst pozitivnih komentara....mah
Autor :Zibec ili ti Dindek

Post je objavljen 24.10.2007. u 16:05 sati.