Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srcenijekamen1

Marketing

Brzina i malo odstojanje razlozi nesreće???

Vještaćenje je pokazalo kako se automobil, Tošin VW Touareg tog kobnog jutra koje ća nam zauvijek ostati u bolnom sjećanju kretao brzinom od oko 171 km/h. Kao drugi razlog vještaci navode nedovoljno odstojanje. NIje dokazano da neki putnici nisu bili vezani, pa se zato nisu otvorili zračni jastuci. Ova predpostavka dovodi u pitanje sigurnost tog auta,ali i opasnosti suvozačkog mjesta, na koje stručnjaci upozaravaju da je najopasnije. Ili je sve samo sudbina?
Za Tošom su ostali stan u Skopju od 105 m2 i luksuzna kuća od 120m2. Nije posjedovao ostale nekretnine. Pošto nije imao direktnih potomaka, niti je bio oženjen sve će ostati njegovim bližnjima (roditeljima,a spominje se i njegova djevojka Andrijana s kojom je i živio u stanu u Skopju).
No, njemu ionako nikada nije bilo važno materijalno. Uvijek je u svojima izjavama i pjesmama poticao na ljubav,a oštro osuđivao mržnju i nasilje. Vjerovao je da se ljubavlju može pobijediti sve, pa i materijalnost ovoga svijeta koju smatra razlogom svih nedaća. Da se barem više ljudi odluči prekrasnim pjesmama poput Tošinih boriti za ljubav. Hvala ti Toše na neizbrisivom tragu ljubavi koji si nam ostavio za sobom!!!

Post je objavljen 23.10.2007. u 22:00 sati.