Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kotokazetajlaze

Marketing

SKUPŠTINA

Image and video hosting by TinyPicHrvatska zastava na prozoru sobe u Irskoj na Face-u E ovako. Pripadam organizaciji koja je fenomenalna i svemoguča. Član sam, možda ste već i skontali, Terenske jedinice u sklopu Kluba Mladeži pri Gradskom društvu Crvnog Križa u Osijeku. I unazad 3 godine organiziramo godišnje slupštine. Ovaj vikend nam je upravo bila 3. godišnja skupština. To vam se ide ovim redom otprilike. U petak sve zapravo počne- prijem gostiju iz drugih društava koji nam dolaze u goste pa navecer neki party, u subotu sluzbeni dio pa navecer opet neki party i u nedjelju ispracaj gostiju.
Ali sve zapravo krene puuuno, puuuunooo prije!!!!
Postoje 2 odbora u kojem ˇsjediˇ 6 ljudi, iz članova Mladeži. Jedan je odbor Terenske jedinice, a drugi Kluba Mladeži. Oni se nađu i početkom rujna tekuće godine počnu pregovori i dogovori. I s obzirom da je njih samo 6, a posla ima preeeko glave, uključe se i ostali članovi- jer ipak to nije skupstina dvaju odbora vec cijele Mladeži. Najveći i najteži posao je oko godišnjeg izvještaja. U njemu treba obuhvatiti sve aktivnosti koje smo napravili u protekloj godini, Image and video hosting by TinyPic Članovi Mladeži u narodnim nošnjama na otvorenju Svjetskog ribolovnog prvenstva u Osijeku 2006. a vjerujte mi, ima ih--- od dobrovoljnog davanja krvi, od prve pomoći( inače Osijek što se tiče prve pomoći u zadnjih nekoliko godina je u samom vrhu u Hrvatskoj sto se tiče prve pomoći- naše ekipe mladeži( srednja škola) i podmlatka( osnovna škola) su u vrhu na svakom državnom natjecanju( pri tom mislim od 1.-3- mjesta) a postoji i natjecanje ˇodraslihˇ tj. starijih od 18. iliti FACE (FIRST AID CONVENTION IN EUROPE)u kojem su 2 osječke ekipe u 2 godine za redom pobijedile na državnom i išle na to europsko- 2006. u Assisiu, Italija-osvojeno 5. mj i 2007. iliti FACE 007 kako smo se mi zvali u Limericku, Irska-osvojeno 7. mj ( u toj ekipi sam i ja) Image and video hosting by TinyPic Moja i ˇstaraˇ ekipa u Irskoj s našim mentorom i prijateljem Denisom te vodičem ekipe Meghan sretan:yes i to su ujedno 2 najbolja rezultata Hrvatskog Crvenog Križa u Europi- sto se tice PP-a), realističkog prikaza ozljeđenih, posjet djeci iz socijalno ugrozenih obitelji za Božić i Uskrs i darivanje, pa razne kreativne radionice, provođenje edukativnih radionica- o trgovanju ljudi, program MEMO-aids, obiljezavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti, Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a itd itd., ima ih tooooollllliiiikkkkkoooo puuuuunnnnoooo.Image and video hosting by TinyPic Dio Mladeži na Idassa 2007-pokaznoj vježbi Nato-a Pa plan i program za narednu godinu( koji sadrzi sve ovo gore nabrojano + još neke koje nam se nađu, a mi ih uvijek izvršimo, a posebno što se tiče ovog za FACE- sad ide treća ekipa u koju polažemo svi nade(jer želimo ići u Liverpool) i volju i slobodno vrijeme kako bi ih sto bolje obucili za to natjecanje ( a iskreno, ne sumnjam u njih)).
Osim izvještaja, treba organizirati i smještaj za naše goste koji nam dolaze iz svih krajeva Hrvatske te iz BiH i Srbije ( tko god šta mislio, boli me briga, CK je humanitarna, neutralna i da ne nabrajam sad sva načela, organizacija koja nema predrasuda prema nikome i ničemu i svi su dobro došli). Mi smo uvijek dobri domaćini pa ih smjestimo kod nas po kućama.
A tu je i organizacija večernijh partya koja isto tako nije jednostavna kako se misli. bang
Uglavnom, ono što sam htjela reći ovim postom- u Mladeži GDCK Osijek je trenutno 120 članova aktivno, ima nas svih dobi i uzrasta.
I na tim partyima nisu nam potrebni alkohol ni droge da se zabavimo, I svi smo zajedno- mi, Bosanci, Srbi, oni od 13. kao i oni od 25. godina, pušta se svakakva glazba od tamburica, novog vala, starog rocka, novog popa i hip-hopa.... I predlažem svima vama da se učlanite u neku sličnu organizaciju, pridružite se ili Mladeži Crvenog Križa u vašem mjestu ili nekoj drugoj organizaciji, nemojte vrijeme provoditi besciljno lutajući gradom. Žao mi je samo što nemam slike od subote, ali čim ih nabavim, stavit cu ih pa cete vidjeti sto se sve zajednički može napravit.
A šalu na stranu, ne zato što sam ja dio ove ekipe, ali činjenice govore same za sebe- Klub Mladeži i Terenske Jedinice Gradskog Društva Crvenog Križa Osijek je najbolji u cijeloj Hrvatskoj. Pitajte koga god želite, tko se razumije u ovom i ako će vam iskreno odgovoriti-to će vam i potvrditi.
Image and video hosting by TinyPicEkipe nakon proglašenja 7. mjesta u Irskoj

Post je objavljen 23.10.2007. u 19:49 sati.