Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sport u Pitomači

Karate
Mlada pitomačka karatašica, članica KK «Pitomača», Erika Čižmar, prošlog je vikenda nastupila na dva međunarodna karate turnira na kojima je postigla zapažene rezultate. U kategoriji mlađih učenica, Erika je u subotu, na Međunarodnom karate turniru «Cup Zameta» u Rijeci osvojila treće mjesto, a u nedjelju je isti uspjeh ponovila i u susjednoj Mađarskoj, na VIII Međunarodnom karate turniru «Suzuki Barcs 2007.».
Rukomet -pitoSport
U subotu je svoju utakmicu 5. kola Međužupanijske rukometne lige Bjelovar odigrala druga ekipa ŽRK «Pitomača», koja je igrački oslabljena na gostovanju u Ivanskoj poražena od domaćih rukometašica ŽRK «Ivančice» sa 22:29. Za drugu ekipu ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Grgačić, H.E.Habijanić (3), Šipek, B.Lovrin (5), Filipović (2), Begović (4), T.Petković (7), I.Lovrin, Siladić (1), Mioč i Sabolić. U nedjelju je svoj prvenstveni nastup u utakmici 4. kola III. HRL sjever imala i prva ekipa pitomačkih rukometašica na gostovanju u Virovitici, kod druge ekipe ŽRK «Tvin-Trgocentar». Pitomačanke su bile uspješnije od mladih Virovitičanki sa 33:22. Za ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Šimić (6), M.Habijanić (2), H.E.Habijanić (3), Šipek, B.Lovrin (4), Filipović, Kapitan (4), T.Petković (2), Janeš (11), Veličan, I.Lovrin (1), Siladić i Sabolić.
Nogomet pitoSport
U subotu su u utakmici 10. kola prvenstvenog natjecanja IV. HNL sjever, podskupina B, nogometaši NK «Pitomača» na svom igralištu ugostili nogometaše NK «Mladost» i Kloštra Podravskog, te su iznenađujuće poraženi od gostiju sa 1:3.Drugi općinski predstavnik, NK «Croatia» iz Grabrovnice u ovom kolu u nedjelju također poražen i to sa 0:2 na gostovanju kod NK «Mladost», što je grabrovčanima treći uzastopni prvenstveni poraz.
Najmlađi su pitomački nogometaši, pioniri, u subotu u utakmicama 10. kola IV. HNL sjever, skupina B, gostovali u Đurđevcu kod vršnjaka NK «Graničar». Pitomačani su odigrali neriješeno u kategorijama pionira U-10 – 2:2 i U-12 – 1:1, dok su prvi poraz u ovogodišnjem natjecanju doživjeli pioniri U-14 koji su od domaćina poraženi sa minimalnih 0:1. Pitomački kadeti i juniori u nedjelju su bili domaćini nogometašima NK «Koprivnica», u utakmicama 10. kola IV. HNL sjever, skupina A, za kadete i juniore. Obje su ekipe poražene od svojih gostiju sa 0:5, a utakmica juniora obilovala je nesportskim ponašanjem igrača obje ekipe, te je sve na kraju završilo dodjelom šest crvenih kartona, po tri na svakoj strani. U II.ŽNL Virovitičko-podravske županije na rasporedu je bilo 9. kolo u kome su nogometaši NK «Mladost» iz Starog Graca kao domaćini sa 2:1 pobijedili nogometaše NK «Domus».
Pitomača.hr

Post je objavljen 23.10.2007. u 16:19 sati.