Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/setanjekrozsnove

Marketing

Pain and suffering, and WHY?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

prati me....
imam 10 god, kao i svi moji prijatelji volim se igrati i glupirati, nista opasno samo nestasno. danas sam vani, idem se s dvije prijateljice penjati po drvecu. BIG MISTAKE!
naravno kako je i nama -muskom rodu- sudeno jos u kamenom dobu da se ne mozemo normalno ponasati u blizini zenskog roda, pravio sam se vazan. mislio sam da ako skocim s jednog drveta na drugo da cu privuci njihove simpatije....ali NE! sve sto me je privuklo bila je gravitacija, tako da sam ja s negdje visine 3 m pao na beton i to lezecki kao kad lezite na trbuhu.
nista strasno oba dvije ruke su mi napukle, slomio sam prst i istegnuo vrat, i onesvjestio se(cak nisam ni plakao sto mi je bilo dosta cudno).kazu mi osvjestio sam se nakon par sekundi i prvo sto sam vidio je da su se moje dvije prijateljice drapale od smijeha.
posljedica tad bas i nekih nisam imao, bar sam tako mislio....
od tad svakih par mjeseci uhvati me jedna posebna bol, bol u vratu.
kad me zaboli vrat nista mi ne pomaze ni tablete ni doktori nista.
bio sam kad nekoliko tih specijalista, nosio sam onaj schanzov ovratnik par tjedna isao sam na masaze, na snimanja i nikad mi nisu nasli uzrok te boli.
od dana kad sam pao proslo je ise od 7 g, mene je sinoc bolio vrat, pocelo je oko ponoci bolio me do 6 ujutro barem se sjecam da je bilo 6 h valjda sam onda bio zaspao.kad me primi ta bol najrade bi da me jednostavno uspavaju s necim. sinoc sam skoro vristao od boli a prije 7 g sam se smijao...
govorio sam ja sebi ma nije to nista strasno, sta mi je to svaka 2 mj malo stisnut zube i to je to. al onda mi je proslo kroz glavu pa covjece meni je 17 g! trebao bih zivjet jos koliko godina a ako mene vec sad takve stvari bole sta ce biti nakon par godina??
ali kakvog imam izbora, doktori ne pomazu, sam si ne mogu pomoc osim da se kljukam painkillersima...znam da ce me uskoro opet zaboljet a sta cu, zagrist cu jastuk i probat ne porbudi ukucane dok vristim u sebi......


Post je objavljen 23.10.2007. u 12:05 sati.