Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malamajathin

Marketing

Uh... prvi post...

Joj ne znam zasto mi je ovo uvek problem?! Toliko toga zelim napisati, a kada pocnem ne znam kako bih rekla. Sve mi se cini i bitno i ne bitno...
Kako god...
Ja sam Maja i imala sam slican blog, ali sam odlucila otovriti novi na blog.hr. Tako sam blize leptiricama! I isto koliko mi treba podrske spremna sam da pruzim!
Ukratko kako je sve pocelo:
Ja sam visoka 160cm i do pre godinu dana bila sam izuzetno zadovoljna sa 50kg, onda sam pocela da se bavim promocijama i shvatila da ja ipak imam par kg viska. Tada pocinju prvo neveceranja, dijete ovakve-onakve, pa sam pocela da koristim laksative, i atkinsonovom dijetom skinula 5kg za 6 dana. Medjutim, ubrzo sam vratila i vise kilograma i sa ukupno 55kg postala ocajna! Nikada nisam bila deblja, sve stvari su mi postale tesne, mrzela sam sebe! Cak mi je i mama rekla da sam potpuno preterala! Onda krecem sa novim izgladnjivanjima, pokusajima da povracam (to ni dan danas ne mogu), cajevima... ma znate kako to ide...
Uspela sam da msanjim kile na 53, ali ne odustajem do 43kg. I nadam se da cu do Bozica uspeti.
Pokusavala sam mnogo puta, isto toliko mputa odustajala! Padala sam i ponovo se podizala! Ali uvek sama! Okolina za sve to ne sme da zna! Ostro se protive svom mojim dijetama!

Vise necu sebi dozvoliti da izgledam ko mali sportski tenkic! Ne, ne!

Sama ne mogu vise! Tesko je! Trebam podrsku, razumevanje, savete! Trebam toplu rec a i kritiku onih koji su kao ja, onih koji znaju kako se osecam!



Post je objavljen 23.10.2007. u 00:18 sati.