Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mvko

Marketing

Krunica uoči blagdana Sviju Svetih

Image Hosted by ImageShack.us


U dogovoru sa našim svećenikom, a na poticaj članova Molitvenog vijenca, u Vugrovcu nastavljamo molitvom obilježavati velike blagdane. Povodom blagdana Sviju svetih molit ćemo krunicu 24 sata bez prekida, od 15 sati u utorak 30. do 15 sati u srijedu 31. listopada. Kao i prethodni put, svatko moli pola sata, kod kuće, u vrijeme koje odabere. Molit ćemo slavnu krunicu i Litanije svih svetih, za duše u čistilištu, da im Milosrdni Isus ublaži patnje i uvede ih u svoje nebesko kraljevstvo, a u 15 sati u utorak i u srijedu izmolit ćemo krunicu i zazive Božanskom milosrđu.

Želja nam je da na ovaj način obilježimo sve veće blagdane u godini, te da se molitva proširi po čitavoj našoj domovini, a i dalje. Stoga pozivamo sve koji mogu, da nam se pridruže. Svi zainteresirani mogu se javiti Sanji. Molimo da kod prijave navedete vaše ime i prezime, odakle ste i u koje vrijeme želite moliti. Ako mislite da bi se u vašoj sredini moglo naći više zainteresiranih, možete se poslužiti obrascem, koji smo u tu svrhu pripremili.

A da bismo se uvjerili da se naša želja ostvaruje da nas sve više moli, bilo bi nam drago, da iza Svih svetih dobijemo vašu povratnu informaciju koliko je kod Vas bilo molitelja. I nije važno ako niste uspjeli popuniti naš obrazac, ako vas je bilo dvoje ili troje, ako ste molili sami. Ovaj obrazac možete umnožiti i poslati svojoj rodbini i prijateljima, ma gdje oni bili. Jer molitva je naš razgovor s Bogom i Marijom, našom nebeskom majkom. Ona će nas dovesti k svome sinu Isusu, koji nas jedini može spasiti!

Kontakti:
Sanja: e-mail: sanja.trempetic@zg.t-com.hr; tel: 01/20-44-763; mob: 098/ 165-13-60

Župni ured župe sv. Franje Ksaverskog
A. Šenoe 54, Vugrovec
10360 Sesvete




Post je objavljen 22.10.2007. u 20:06 sati.