Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinamoplavi

Marketing

Igrači iz Albanije uskoro u DINAMU ?

Poduzetna braća snimala su stanje u Tirani. Nisu gledala albanskog Maradonu, već mlade stopere. Čini se da je Drpić sve bliže izlaznim vratima, pa je obrani potrebna svježa krv.

Dok su oči cijele Hrvatske bile uperene u Moskvu na obračun 'teškaša', nakon kojega su Bilićevi izabranici mogli već zakoračiti na Alpe, Zoran i Zdravko Mamić gledali su puno atraktivniji susret između Albanije i Bugarske.

Razlog njihova posjeta Tirani nije bio mladi Jahmir Hyka, kojega su tamošnji mediji već prozvali albanskim Maradonom, već je izbornik albanske reprezentacije i skaut Dinama Otto Barić Mamićima skrenuo pozornost na dvojicu stopera visoke europske klase.
Image Hosted by ImageShack.us


Navodno je riječ o Armendu Dallkuu i Debatiku Curriju, dvojici 23-godišnjaka, koji su standardni reprezentativci i ono najbolje što Albanija može ponuditi. Pored ove dvojice igrača ukrajinske Vorskle Poltave, u srijedu se nisu naigrali ni Berbatov ni Martin Petrov.

Armend Dallku procijenjen je na milijun i pol, a Debatik Curri na 1,75 milijuna eura. Obojici ugovori istječu ove zime i gotovo sigurno odlaze iz Poltave, a na njih su oko bacili već i jači europski klubovi. Navodno su sjajan materijal, no u ovom trenutku preskup za Dinamo.

Mamićevu financijsku moć, međutim, ne treba podcijeniti, kao ni preporuku Otta Barića. Zbog omiljenoga izbornika, Dallku i Curri, ili bar jedan od njih, došao bi u Dinamo. Razlog potražnje za stoperima vjerojatno je skora prodaja Dine Drpića, piše Večernji list.


Post je objavljen 22.10.2007. u 15:27 sati.