Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekitozovuodrastanje

Marketing

Fax, Zagreb, podstanarstvo, cimeri, novi ljudi

Ne mogu reći da mi je loše u ZG,ali ne mogu ni reći da je super. Onak, za sad je ok. Neke stvari su bolje od drugih,a neke lošije.
DOBRO : raspored mi stvarno nije prenatrpan i petak sam slobodna
LOŠE : subotom imam vježbe :( pa sam doma 1 dan....
DOBRO : cimerica :)
LOŠE : gazdarica i BRDO ( skoro sam na Sljemenu, svaki tjedan imam upalu mišića,ali već sam se navikla... možda iz toga nešto dobro dođe....tj ode... :)

U grupi nas je 140 ! Na vježbama smo u 2 grupe podjeljeni pa se tamo većinom upozanjemo jer je MALO lakše pohvatati 70 ljudi... Uglavnom, nisam upoznala puno ljudi, onak' par cura. Ali nisam ja baš za neka velika i brza upoznavanja i druženja. Imam vremena za to.
Gazdarica je totalno naporna...stalno dolazi i nešto broji, operirala je nešto ( žuč mislim) i dođe meni pokazati ranu :-0 haha :) Grijanje rijetko pali,a kad ga upali grije 45 min ! Tako da se većinom smrzavamo. Ali i na to sam se već navikla.
Frendica=cimerica je super kombinacija bar meni ! Super se slažemo. Zezamo se, tješimo ponekad i baš je dobro. Nadam se da je i njoj isto :)

Za sad mi se čini JAKO teško (svi predmeti + tzk :) ) Užasno puno gradiva i predavanja su mi dosta loša, ništa pametno ne kažu. Ali zato su vježbe dosta dobre, pogotovo iz matematike. Na predavanju ni ne spomenemo brojeve, samo slova, formule, teoreme i definicije...

Uglavnom, sve je u redu ! Neću više gnjaviti ! Za detaljnije informacije obratite mi se na mail ninna553@gmail.com
Srdačan pozdrav,
Nikolina

Šalim se naravno..... :)


Post je objavljen 21.10.2007. u 21:32 sati.