Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/siempreconferni

Marketing

Kimi - prvak

Drago mi je da sam vjerovala cijelo vrijeme da se sve može dogoditi. Posljednje dvije utrke su to dokazale.
Hamilton...ooo...nije on ni do koljena Alonsu i Kimiju. Vidjeti na ekranu nakon utrke onu njegovu facu kako se kiselo smiješi, nema cijene, baš kako piše na onoj fenomenalnoj slici na Eleninom blogu.
Prije utrke sam razmišljala kako se cijela priča uglavnom vrti oko Alonsa i Hamiltona, a Kimi je bio malo u sjeni njih dvojice. I mislim si kako se u jednom trenutku može sve preokrenuti. Moram priznati da sam bila malo zbunjena tijekom utrke, sve one kombinacije kako bi mogao tko završiti, tko će biti prvak...nut
Već u prvom zavoju kad je Alonso pretekao Hamiltona bila sam izvan sebe, mislila si da je to razlog zbog čega cijelo vrijeme vjerujem. Kako se utrka primicala kraju bila sam sve sigurnija kako će Kimi postati prvak. Negdje 7 krugova prije kraja postalo mi je jasno da je gotovo, trebalo bi se samo dogoditi nešto Massi ili Kimiju da Alonso uzme naslov.
Sad se mogu složiti s La Nanom, definitivno Alonso nije dao sve od sebe. Nisam u nekom bedu sad, koliko sam mislila da ću bit ako Alonso ne osvoji naslov. Žao mi je, naravno, koliko jednoj velikoj navijačici i osobi koja toliko voli svog najdražeg vozača može biti.
Sijećam se da sam Kimiju (blogeru) rekla kako Kimi zaslužuje jedne godine uzeti naslov prvaka ali ne ove, ustvari više sam htjela reć da ne želim da ove godine uzme. U svakom slučaju drago mi je što je Kimi taj koji je danas uzeo naslov, a ne Hamilton.
Tješilo me nasmiješeno lice Alonsa na postolju i poslije na konferenciji. Ali svejedno u njegovim okicama se vidjela tuga, ali i zadovoljstvo što je Hamilton završio tako kako je. To se vidi na Alonsu, to zrači iz njega. Jeste čuli kako je Nano odgovarao na ona pitanja koja su mu postavljali na konferenciji, imam osjećaj da je želio oprat McLaren ali onako.
naughty
Mislim da je ovo najljepši poklon koji je Kimi mogao dobiti za svoj rođendan. Čestitam njemu i svim fanovima Kimija, zaslužio je pobjedu, makar je malo i Massa pomogao njemu u svemu tome, ali ipak je to momčad.
Nadam se da će Alonso naći svoj mir u drugoj momčadi iduće sezone. Da će mu oni pružiti sve što nije imao u McLarenu.
Isto tako nadam se da ćemo iduće sezone vidjeti starog Alonsa, željnog pobjede, motiviranog, kako juri stazom, kako vidi Hamiltona u retrovizoru i to za jedan krug zaostatka rofl Stvarno se iskreno nadam da će iduće sezone osvojiti taj treći naslov.

Čestitke svim fanovima Kimija i svim fanovima Ferrarija i propetog konjića.

Mi Alonsovci, jači smo od svega!!! I mi se moramo nositi s porazima kao i vozači, kao i naš Nano.
Volim vas sve. Kraj je sezone, ali kraj bloga nipošto.

Nadam se da ću ostati sa svima u kontaktu te da i vi nećete zanemariti svoje blogove do 3. mjeseca.

Pusa velika kiss


Želim da vam je svima glava gore kao i našem Nanu...

Host unlimited photos at slide.com for FREE!



Post je objavljen 21.10.2007. u 20:05 sati.