Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcrealmadrid

Marketing

Espanyol -Real Madrid

Real Madrid igrao je kod Espanyola i izgubio 2:1. Domaćin je tako došao i do četvrte uzastopne pobjede u ligi, a Kraljevski klub pretrpio je prvi poraz ove sezone. Gosti su loše počeli utakmicu i već u 1. minuti primili pogodak. Luis Garcia ubacio je iz slobodnog udarca s desne strane, a Riera nadskočio gostujuću obranu i s pet metara poentirao za vodstvo domaćina.
Image Hosted by ImageShack.us

Kraljevi su loše počeli utakmicu i idući je za domaće zaprijetio Tamudo. Dobio je dugu loptu od Riere, našao se na 10 metara od Casillasa, ali je pucao loše, iako je prigoda bila dobra.
U 10. minuti prva prilika za Real. Van Nistlrooy je prošao po desnoj strani, izašao sam ispred Kamenog, ali nije dobro odigrao povratnu loptu za Raula. U nastavku akcije kapetan Real Madrida pokušao je pogoditi iz okreta međutim vratar Espanyola nije se dao prevariti.
Četiri minute kasnije Raul je na dodavanje Van Nistelrooya iskosa pucao sa 12 metara, ali je Kameni izvrsno reagirao i spriječio izjednačenje. Dugo se ništa nije događalo, sve do 31. minute kada je pad u šesnaestercu domaćina odglumio Van Nistelrooy i sudac Vitienes mu je dodijelio žuti karton. Bila je to i posljednja ozbiljnija akcija prvog dijela, pa se na odmor otišlo s prednošću domaćina od 1:0.
Treneri nisu mijenjali nakon prvog dijela, a ubrzo je domaćin ponovno došao do pogotka nakon zaista sjajne akcije. Valdo je prošao kroz sredinu terena, nadmudrio dvojicu igrača Reala i sjajno dodao na 20 metara za Tamuda. kapetan Katalonaca izvrsno je reagirao i lobom sa 16 metara svladao Casillasa. Bila je to 53. minuta i Real je bio na koljenima iako se ostalo više od pola sata do kraja utakmice.
Schuster je u 61. minuti zamijetio neprimjetnog Sneijdera i uveo Drenthea, no niti to nije pomoglo Madriđanima da dođu barem do pogotka nade. U 75. minuti Espanyol je mogao i do trećeg gola, međutim, Casillas je odlično reagirao kada je Tamudo pucao sa 5 metara nakon dodavnja i izvrsnog prodora s desne strane Valda.
Pet minuta kasnije još jednom je obrana Reala mogla kapitulirati nakon prodora Riere. On je na lijevo strani prošao Cannavara, ubacio u sredinu, ali Tamudo je bio malo prekratak. Metzelder je uspio odbiti loptu na 11 metara, a silovito je preko gola loptu poslao Valdo.
U 84. minuti iz igre je izašao Tamudo i pobrao velike ovacije domaće publike, dok je Schuster iz igre već ranije Higuaina i ubacio Soldada, a kasnije i umjesto Diarre na teren poslao Gaga. Inače, Nijemac je cijelu utakmicu vrlo mirno odgledao s klupe, a njegova momčad igrala je poptuno beskrvno i nije niti čudo što je izgubila dovoboj.
U 90. minuti Madriđani su ipak zabili pogodak nakon kornera kojeg je izveo Guti, a nogom je iz blizine poentirao Ramos, no ovaj gol nije utjecao na konačni bodovni saldo Espanyola koji je uzeo novu 'tricu'.

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 21.10.2007. u 16:20 sati.