Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Zanimljiv blog

Na naš mail stigao nam je jedan zanimljiv link na blog pod nazivom "KAKO SMO RIJEČKI HDZ PREOKRENULI U SDP". Čini se da su pokretači tog bloga razočarani HDZ-ovci iz Rijeke. Prenosimo dio teksta.

· Bio sam na mini saboru u Puli pa čisto da malo analiziramo situaciju:
1.Onaj tko je Sanaderu predložio prizivanje ideje o željezničkom tunelu kroz Učku kao temu izborne kampanje , morao bi znati da je to jedan od razloga zašto je HDZ u Istri gubio izbore tijekom devedesetih.
2.Najavljivati pobjedu i na lokalnim izborima u ove dvije županije je ne samo stvaranje lažnog dojma i zavaravanje glasača i stranačkih kolega već i pomalo nalik na baljezganje s obzirom da je Sanader svijestan situacije u stranci u ove dvije županije, a istina je da je situacija i više nego ozbiljna i pred rasulom, tako da jao si ga vojskovođi koji u boj ide, a vojsku svoju ne poznaje.
3.Osim što su podbacili u organizaciji tako da su neki istaknutiji članovi imali problema pri ulasku u dvoranu treba napomenuti da je skupu nazočilo ne više od 1500 ljudi što je poražavajuće budući da na području ove dvije županije živi oko 400000 ljudi, a u usporedbi s Gospićem gdje je bilo nazočno oko 3000 a stanovništva je kudikamo manje .
4.Da li je znakovito da se niti jedan skup ne održava u Rijeci i što to govori o riječkom i primorskom HDZ-u dok je u izborima 2003 Rijeka imala 4 skupa, a Pula samo jedan.
5.Kako čujem Rijeka će dobiti posljednji udarac i time što će lista biti zastupljena s 8 kandidata iz Istre i samo šest iz primorsko-goranske županije -dakle dade se zaključiti što Sanader misli o primorsko-goranskom i riječkom HDZ-u .
Čini se da se riječkom HDZ-u sprema I novi doktor jer jedan nam nije bio dovoljan pa prvi odnosno dr. Alan Šustić je prvo anestezirao riječki HDZ, a drugi odnosno glavni patolog dr Bosnar je došao utvrditi zašto je pacijent zvan riječki HDZ preminuo . Biti će zanimljivo pratiti razvoj događaja pod pretpostavkom da će Kolinda Grobar na kraju pacijenta I sahraniti, ali to je već obavljeno I ne smeta joj jer ona u Rijeci ne misli živjeti , pun je svijet diplomatskih predstavništava pa negdje će je smjestiti .


Ostatak pročitajte na hdzrijekasdp1.blog.hr

Post je objavljen 21.10.2007. u 13:54 sati.