Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

....noćaš nešto lijepo treba da se desi....

Hej!
Sinoć sam izašla van nakon stvarno dugog predomišljanja,ali isplatilo se promijeniti mišljenje i izaći van..bilo je predobro!
Izašla sam s Kikicom,a kasnije su nam se pridružile Danči,Hela i Nikolina,a onda se počela skupljat rulja da smo skoro sjedili jedni na drugima.
Društvo je bilo odlično,glazba je bila super,jedino kad je počeo Toše,nije mi bilo baš svejedno,skoro sam zaplakala na "Poljsko cvijeće",ali nema svrhe više..ne mogu ga vratiti nikako i ne želim uopće više plakati i pekmeziti (kao neki bez razloga kojima je sad odjednom IDOL,a prije možda slušali par pjesmica i to je to..e takve bi ja zamijenila za njega!) jer ću ga vidjeti jednom..sutra,za mjesec dana,za godinu,za 50 godina..vidjet ću ga! Ni on sigurno ne želi da plačemo toliko za njim jer će ga vidjeti..oni koji to zaslužuju!
Najljepše mi je bilo oko 22h..taman sam nazvala Marinu da joj pustim "Nešto lijepo treba da se desi"..i HVALA BOGU napokon se nešto lijepo nakon 3 mjeseca desilo! Nitko,baš nitko mi nije mogao pokvariti večer!
Toliko od mene..o detaljima nećemo!
Pozz&pusa

P.S. -->OVDJE<-- možete skinuti neke pjesme koje je Toše otpjevao na posljednjem koncertu u Skopju.

Post je objavljen 21.10.2007. u 09:50 sati.