Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xbacktoblackx

Marketing

×S neba padaju dvije zvjezdice, jedna za mene, a druga za tebe...×

Ja sam samo tebe voljela
Svjedok mi je cijela ulica
Moje srce kuca za tebe
A samo bijele ptice dolaze
Tvoje ime je na mojim usnama
Poljubce sam tvoje ukrala
I dok svira neka draga muzika
Sve što imam samo tebi pripada

S neba padaju dvije zvjezdice
Jedna za mene, druga za tebe
Preduga je noć što nas razdvaja
S drugom si ti, a s tobom sam ja

Ti si onaj dječak iz mog sna
Poljubce sam tvoje ukrala
I dok svira neka draga muzika
Sve što imam samo tebi pripada


Jiiha. za ovaj post... inspiracia... hmhm... ima je jako malo. al swejedno.
nakon 2 mjeseca sam se vidiela sa Munjarooom!! yessmijehsmijeh
ajme koa smo sranja radile. prwo smo dosle u sk8 park. ono.. prazan!! ja gleam u soku. subota, 4 popodne, sk8park PRAZAN??? khmmm... weird.
Onda smo ljepo tamo stajale, gleale i ne znale sa cemo dalje. i doce bus. ono. mi gledamo u njega. bus. 32 za lovran. i vec da ce krenut ca a mi ono ko ludzakinje neakve jurimo prema njemu. onda je ipak otvorio vrata opet. i mi se kidamo od smjeha u busu jer smo bez ikakvih planova krenule u Opatiju. i doro... iskrcamo se mi kod Ine...i onda smo hodale po Opatiji... i kuis... stanemo mi ispred Casina. i udju dva covjeka unutra. a mi se do onda smrzavamo. a onda nas zapuhne val toplog zraka iz Casina... ajme meniii. ono.. bile smo lude. htiele smo uc pod svaku cienu. i ja vec krenem da cu uc unutra... a ono meni Muni... "Mara pogle ovaj natpis.." a ono "ulaz zabranjen osobama mladim od 18 godina." i tek sam onda ja skuzila dae to Casino ... ajmee! kako smo se smiale... onda smo isle na pizzu... i sok naravno... i poslie cekamo mi 2o min na stanici bas... za nazad... jer smo se htiele vratit u sk8 park. i dode ono bus.. Munjara ude... i ja da cu uc mene ono VRATA ZATVORE. al MENE su zatvorila vrata. ajme meni. ZGNJECILA SU ME. dizss. i onda su se ipak udostoila otvorit... hahahah xD... to mie kazna jer se svercam u basu...loool.
i onda dodemo mi u park... opet NIOK nema. onda smo krenule prema meni doma... po putu na cesti meni ispadne 1o kN,.... a ja idem po to... i skoro me auto zgazi...ajmee. onda sam Muni pokazala svou kucu... i to...
onda sam ju isla otpratit na bas... again... i tamo je na busnu dosla Mia...smijeh i onda smo isle u Goyu na nescaffe od vaniliee/ cokolade. (meni vanilia njoj cokolada)
iii tako... onda smo osle doma. jer u parku... OPEt... niok nie bilo...
x((. i toe to. sad sam dosla doma i javljam vam se. ahahah. xD... fotke... imam... na njima smo ja, MuNi, nas ocajan stol u pizzeriji, i sl... gluposti... al to cete dobit u sljedecem postu jer je to sve na Munjarinom mobu a njoj je nes sjebano pa nie mogla slat..... sa ja znam.xD...
PoZz LjuDiii. x))

Post je objavljen 20.10.2007. u 19:47 sati.