Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobilasi1

Marketing

Elemental, Going Twice...

Prošli pekat (12.10.) smo Muc, njena Stella i ja ošli iznenada na Elemental. Baš mi je bilo super iznenađenje, odluči se i sekundi ideš il ne, naravno da idem! fino U Saxu, upad 20kn! + Dobiješ besplatan Tuborg! Pa kud ćeš bolje! (Ne volim pivu, al Tuborg nije loš! party)
Image Hosted by ImageShack.us
Imali su neki šašavi način biranja pjesama - izvlačili su ih (pod izlikom da su sve ste liste izlizali), pa su (skoro sve) najbolje stvari odmah na početku ispucali. Ma, cijelo je vrijeme bilo super jer su im zapravo sve pjesme super! thumbup
A i mjuza prije i poslje je bila odlična, DJ je fakat neki dobar bio, popularni r'n'b, samo jedna zamjerka: mogo bi si nabavit i neš iz 2007, al ni ove malo starije stvari su fora!
Image Hosted by ImageShack.us
Uspio sam i Remi zahaltat da se slikamo. sretansretansretan Elementalci su mi odlični jer su i prije i poslje nastupa doslovce u rulji, pa nije problem tražit. A fakat je Remi zakon, mahneš joj, ona tebi mahne ko da smo zajedno ovce pasli. Muc je rekla na kraju kad smo išli doma "bok, bok!" yes Svaka čast.

Post je objavljen 20.10.2007. u 18:45 sati.