Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pofurenikokosinjac

Marketing

šlafruk..

uz malo pomoć svog dragog prijatelja uočio sam strašnu nesreću koja je sišla name..
naime.. bojim se jaja..
heh.. da, smiješno zvuči.. nije to nešto što sam ja sad sebi umislio.. istina ide nekako otprilike ovako..
već su svima poznata ona jaja s jarom s ugljana.. a evo sad i mali insajt..
daklem, netko ko je već bio zadužen da pere suđe taj dan nije to napravio baš onak u potpunosti.. znači.. oprao je tanjureke i sve to, a dok je u veliku tavu samo nalio vode i ubacio jara.. kako je kasnije naveo u svoju obranu: ˝da se odmoči˝.. međutim.. ta tava je ostala tog dana neoprana i drugog ručka kad su na repertoaru bila jaja ona je zabunom uzeta.. mislilo se da je to unutra ulje od jučer.. heh.. ulje.. začuđujuće je to što su se jaja sasvim u redu ispekla, bez ikakvih poteškoća.. i u trenutku kad su bila servirana shvatilo se kaj se napravilo.. jao beda.. nisu jaja imala onak po jajima okus al su bila jestiva.. kasnijom se analizom događaja tek došlo do zaključka da je jar u pitanju.. e sad.. nedavnim razgovorom s jednim od učesnika sam uvidio jednu zanimljivu činjenicu.. naime, ja od tog dana nisam jeo jaja.. ne namjerno, već onak podsvjesno.. bit će da je jar ipak imao posljedica.. eto.. priznao sam, a to je prvi korak.. sad slijedi drugi.. idem si ispeć jaja.. bez jara.. samo da vidim dal to mogu..
nevjerovatno je to kolko ljudi zapravo hrpu stvari rade podsvijesno.. i stoga se ispričavam svima koje je moja podsvijest na neki način oštetila.. da, jaja te natjeraju da se zamisliš..
e sad.. da mogu stavit slikice na blog, da me ovi gore ne jebu vidjeli biste čitav događaj al neeee.. ajmo jebat malog čovjeka u mozak samo zato kaj mi to možemo.. mi sjedimo u fotelji a on se smrzava zamotan u dekicu pred kompom.. nama je toplo a njemu je zima.. i smiješno nam je kak se buni.. ma seljačine!! slike mi oduzet.. to je ko da mi oči iskopaste!! gadovi prokleti, oslijepiše me!!!!
idem si jaja peč..

Post je objavljen 20.10.2007. u 13:41 sati.