Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Brojevi.......

Sada mi je iz dana u dan sve lakše i lakše.
Ne vidim svrhu u tome da stalno plačem i tugujem,promijenila sam malo mišljenje i okrenila se nečem drugom..vjerujem u život poslije smrti i srest ću ga negdje GORE!
Nema više mjesta za tugu! Naravno da mi je žao što ga nema,neke ljude ovog svijeta bi zamijenila za njega,ali takav je život,Bog je tako htio.
Sada kad slušam pjesme,nekako sam ispunjena,dan mi je odma bolji,budem sretna što čujem njegov glas i sjetim se da me sad odnekud gleda,da me čuva jer je on naš ANĐEO i srest ćemo se mi jednom..
Probajte tako i vi razmišljati! Iz dana u dan će vam biti sve lakše i lakše.
Ove brojke su me potakle na razmišljanje..prečudno stvarno..
Rođen : 25.01 25+1=26
Poginuo : 16.10. 16+10=26
Vrijeme pogibije : 06.20 6+20=26
Godina imao : 26


Ovo sam pročitala kod Nataše na blogu:
Na zadnjem Tošetovom koncertu održanom 5. oktobra u Skopju desilo se nešto čudno........Prelijepi pjevač se okrenuo prema publici i rekao: "Slikajte me sad jer se više nikada nećemo vidjeti." Kada su ga pitali gdje ide,on je rekao: "Idem gore."...i pogledao u nebo....kao da je znao da će poginuti.

Meni je ovo stvarno sve pre,pre čudno..
Ja sam čula i ovo..da ga je prijatelj prije puta pitao gdje ide,on je rekao gore i pitao njega prijatelj jer misli gore u Hrvatsku ili gore na nebo i Toše je rekao nešto u stilu da ide na nebo!
Čudno,ali istinito,vjerujem!
Pozz&pusa

DODANO!!

MUZIČKA UNIJA ODRŽALA KONFERENCIJU ZA NOVINARE POVODOM UČESTVOVANJA CRNOGORSKIH PJEVAČA NA FERAS-u

Brži ritam mlade scene

Podgorica - Crnogorska Muzička unija održala je juče konferenciju za novinare u noćnom klubu "Riter" povodom učestvovanja crnogorskih pjevača na ovogodišnjem Radijskom festivalu u Srbiji.
- Ove godine FERAS ima međunarodni karakter, a Crnu Goru predstavljaće grupa "No Name" i Bojan Delić. Ipak, mislim da su oni zajedno sa Milenom Vučić "udarna igla" crnogorske muzičke scene - prokomentarisao je ispred unije Dejan Perišić.On je najavio da je u proteklih mjesec dana uspostavljena saradnja sa Sarajevskim radijskim festivalom na kojem će se pojaviti tri izvođača iz Crne Gore u revijalnom dijelu.
Ove godine na konačnom spisku FERAS-a biće 48 kompozicija, ali će se u finalu, koje je zakazano za 10. decembar, čuti 24 kompozicije.
- Nadamo se prolasku u finale. Nadam se da će nas publika glasati, jer ćemo im se na ovom festivalu predstaviti sa pjesmom koja je potpuno drugačija. Narodu su više dosadile balade, tako da će naša pjesma na FERAS-u biti brža, urađena u pop house-dance fazonu. Za numeru "Kad kažeš ne" sa kojom ćemo se predstaviti muziku je radio Marko Prentić, tekst Danijel Alibabić, a aranžman Mićo i Marko Marijanović - kazao je Bane Nedović, ispred grupe "No Name".
I Bojan Delić nada se prolasku u finale.
- Muziku za kompoziciju "Još sam tvoj" sa kojom ću učestvovati radio je Marko Đurašević. On ujedno potpisuje i aranžan, dok je tekst djelo Rastka Savić. Pjesma je od onih koji su imali priliku da je čuju dobila sve pohvale, a svi instrumenti su odsvirani uživo - otkrio je Delić.
Pored pomenutih predstavnika Crne Gore, na ovogodišnjem, četvrtom po redu FERAS-u učestvovaće između ostalih i Žak Haudek, Marija Šestić, Karolina, Maja Odžaklijevska, Elena Risteska, Goca Tržan.

Nisam uopće imala pojma da su Danijel i Marko radili pjesmu..tekst je mogao biti bolji..moje mišljenje!

Post je objavljen 20.10.2007. u 12:32 sati.