The Boggart,slytherinbitch.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slytherinbitch

Marketing

The Boggart

*Bauk*

"Isuse, kako je lijepo ponovno osjećati tlo pod nogama!" rekla sam oduševljeno svojoj škvadri koji su sretno hodali iza mene. Odlučila sam da mi dan izlaska iz bolnice ništa neće pokvariti. Kako sam se samo prevarila.....

*****************

"Gđice Fitzgerald, po stoti put vam već govorim, slušajte me dok držim nastavu!!" derala se na mene, kao i uvijek, stara McGonagallica. Ili, kako je ja zovem, Zabadalo. Ja i Merry smo sjedile u zadnjim klupama i gađale se magičnim papirićima s Aquom i Zabinijem. Dracu je bilo loše, pa nije došao na Preobrazbu.
"Dakle, sad ćete ponoviti kako se može obojiti kusa ili neki drugi dio tijela." strogo će Zabadalo. "Nema problema!" rekla sam vragolasto se smiješeći. U sebi sam rekla inkantanciju (odlično su mi išle neverbalne čarolije), uperila štapić u Mutnjakušu i na njoj su se stvorili crni brkovi. Na to je cijeli razred prasnuo u smijeh osim, naravno, Pottyja i Izroda. Mutnjakuša je počela vrištati inkatanciju za poništavanje, no budući da je bila prestravljena i osramoćena nije ju uspjela pravilno izgovoriti nego je samo pogoršala stvar. Brkovi su počeli rasti i mijenjati boju iz crne u ljubičastu.
Zabadalo je podivljala i poništila čaroliju, a tako je uništila i zabavu na satu.
"Gđice Fitzgerald!! Kakovo je to ponašanje?! Od mog sata ste napravili cirkus!" vikala je. "Ali, profesorice, rekli ste mi da izvedem čaroliju i to sam učinila, koliko ja mislim, veoma odlično." nevino sam odgovorila. Ono što sam rekla nije mogla poreći. Uživala sm gledajući je tako bespomoćnu. "Da, da...Napravili ste to jako dobro, no nećete dobiti O, nego I. Zbog cirkusa što ste napravili" rekla je nezadovoljno, a ja sam samo sa smješkom sjela. Slytherini su me zadivljeno gledali. Malo koji Slytherin je ikad imao odlične ocjene iz predmeta kao ja. Merry, Aqua i ja smo bile najbolje u domu.

****************

"Zack, daj mi dodaj taj jorkširski puding, please." kažem Zacku slineći. On mi ga polagano doda i ja ga stanem jesti kao da nisam nikad životu.
"Gle, gle, gle...Znala sam da ima jedna bradavičasta svinja u Hogwartsu, no nisam znala da si to ti." čujem iza sebe poznat glas. Polako se okrenuh i ustima puim s pudingom rečem "Da...Ima bradavičastih svinja u Hogwartsu. No to nisam ja. To si ti. Daj, curo, imaš li ti ogledalo u svojoj 'royal' sobi?" sasula sam u lice Gryffindorki Alexandri. Kako me živcirala!
Znala sam da je njena Ahilova peta njen izgled. Stoga sm i udarila u bolnu točku. Alexandra me samo bolno pogledala i odjurila od stola dok su se Zack i Cody gušili pilećim batcima.
Kad smo kasnije došli u društvenu koja je bila puna, samo smo se uvalili u najudobnije naslonjače ispred kamina. Već je bio 11 mjesec i vani je padao snijeg. Neko vrijeme sam samo gledala malene i krhke pahuljice kako padaju. Onda sam začula nekakvo lupanje.
"Ma što je sad to?" upitala je nervozno Aqua. "A da nisu Zack i Cody sa svojim 'biserima'? Da je Cody zura, nazvala bi ga Biserka." reče Merry i svi prasnu u smijeh. Uto dotrča Cody.
"Mi o vuku, a vuk na vrata." podsmjehnem se. Cody bi inače puknuo od smijeha, ali ne i ovaj put. U očima mu se vidio strah.
"Što je bilo, Cody?" pitam ga. Blizanci su uvijek bili veseli, no jedan od njih sada nije bio. 'Mora da je nešto strašno' pomislih. Potom je dotrčao Zack i dreknuo "Pođite svi za mnom u sobu!", te krenuo prema muškim spavaonicama. Ja sam bila odmah iza njega.
Došli smo u spavaonicu a tamo je stajala.....................Lujiza Brown.
"Što ti radiš ovjde?" ljutito ju upitah "Što si ima napravila? Oni su još djeca!". Ona me samo gledala svojim hladnim crnim očima. Odmjerila me od glave do pete te na usta namjestila sarkastičan osmijeh.
"Vidi, vidi. Tko nam je to došao? Poznata Slytherinska kučka, zar ne?" reče. Došlo mi je da je raspalim po faci, ali nisam probleme htjela rješavati na prljav, bezjački način --> tučom.
Uto začuh luoanje. Opet. Okrenuh se prema zvuku i nađoh ispred starog ormara. Pogledam oko sebe i vidim da je gotovo cijela društvena u Codyjevoj i Zackovoj sobi.
"Alohomora!" uzdahnem i uperim štapić u vrata starog ormara. Vrata se otvoriše, a iz njih ispadne leš....................leš moje kćeri.
Rubyn leš...


yo, yo, yo people!!!smijehsmijeh
kako ste mi? evo, ja danas imam 2 ispita....talijanski i fizikaheadbang. grrrrburninmad ah, tako je to kad izabereš srednju gimnaziju....di mi je pamet bila?!
al dobro............eto ga, novi post, meni je legendaran a vama?
evo, dragi moji čitatelji (rofl), imam zadatak za vas. otvorila sam novi blog: just kljik here! x). nije hpff, nego je običan ffbelj. vidite, ja već imam 7 glavnih odnosno stalnih likova i treba mi jo 7 sporednih likova. ja bi vas zamolila da pošaljete svoje opise na slytherinb@gmail.com ili me kontaktirate na MSN tina92zd@hotmail.com
najzanimljive opise ću uzeti. ljudi, budite kreativni!!!smokinmouthwash
i još jedna molbica....želim da u mojoj priči budete zločesti!! mooolim vas!! trebaju mi vražićcipjeva.............
poruka za Aldys Jesiccu Knox: zbilja mi je žao što si izbrisala blog i što ne pišeš više..............priče su ti bile fantastične!! ali dobro..svatko doživi svoj kraj kad-tad!! kisses from Meg!!
i svima ostalima šaljem pusekiss i zagrljajewave!!


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 20.10.2007. u 12:03 sati.