Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasydnevnik

Marketing

Home, at last!

Vratili smo se. Da. Konačno... Izronio sam iz vode nošen toplinom izvora koji je ponovo pronašao put do mene i obasjao me u svoj njegovoj slavi. Isplivao sam an obalu nošen toplinom te odmah bacio sa sebe odjeću koja je bila mokra, više se nisam morao bojat ljudskih bolesti. Ponovo sam bio pun moći, moći Bahamuta. Primjetio sam da ona djeav zuri u mene, vjerojatno je i ona primjetila da mi se moć vratila. Osmijehnuo sam joj se našto je brzo skrenula pogled.
Otišao sam se molit. Hmmm, dobro neću ovo više zvat molitvom, nakon onoga što sam vidio an drugom svijetu. Ono što oni smatraju molitvom nije ništa, ponavljanje riječi koje im ništa ne znače i čije su značenje odavno zaboravili. Ot išao sam pod drvo i pustio da toplina Izvora teče kroz mene i uspunjava me. Začuo sam dubok urlik srebrnog zmaja u daljini, zabacio sam glavu i uzvratio mu jednakim urlikom ako ne i jačim. Osjetio sam kap akko mi se cjedi niz lice, nasmijao sam se i obrisao lice. Naravno, tek sam ustao iz jezera. (Kasnije ću radit sklekove)
Polagano sam ustao kad je golem srebrni zmaj sletio do starog hrasta pod kojim sam „molio“. Sustio je glavu i gurnuo njušku u moja gola prsa. Potapšao sam ga i zagrlio. Tek sam tada primjetio da sam razodjeven. Polako sam se osvrnuo i krajičkom oka primjetio brzi pokret. Poluvilenjakinja je zabila glavu dolje u bilježnicu, samo su joj obrazi bili rumeni. Prokletstvo. Uspravio sam se i uzdahnuo. Nije bilo pomoći. Zgrabio sam nešto tkanine i navukao na sebe, ostavivši torzo svejednako gol.
Sjeo sam pored nje, „znam da si me gledala, hoćeš li radit sklekove?“. Pljusnula me i nazvala perverznajkom. Nekako smo se našli u klinču. Vjerojanto sam se pokušavao obranit ili nešto, ni sam ne znam. Znam samo da su joj usne djelovale slatko. Hmmm, morat ću radit sklekove, prokletstvo. Pokajao sam se i odlučio joj pomoći da skine mokru odjeću, možda sam ja ponovo imun na ljudske bolesti no ona nije bila. Lijepo tijelo skriva ispod tih plahta.
... hmm, da .. radio sam sklekove (razvučeni rukopis) i neću više pisat za taj dan...


Post je objavljen 19.10.2007. u 23:13 sati.