Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whyme1

Marketing

dan u školi.............

ovaj tekst koji slijedi napisala sam na satu povijesti danas.
ovako vam kod nas izgleda sat!!!!
e svi smo crkavali imali smo povijest sa dečkima i oni su se zajebavavali marka su "pikale" nicole i valentina. Pino i Nikola su crkavali od smijeha. Viktor je glumio Irane i Hitlera pa je dobio jedan. Mara i Sara su pričale.a dio do prozora je šreberski učio. a ja crkavam i rješavam radnu iz pov. Ova profa je ispitivala Vladeka i pitala gradivo o Karlu velikom a viktor kaže to je bio čelavi vozač kamiona. Amer pjeva Ja i dalje crkavam. viktor ponovo na pitanje tko su bili kmetovi opet njegovo zezanje . Onda maše rukom i kaže gleajte ja znam pitajte mene!! (na kraju ga je profa isipitala pa je dobio dva)
ah ludo moram priznat! marko moli profu da ga ispituje...........pa onda vale i nici rješavaju radnu a marko ih gađa................viktor opet profesorici brblja i tako.................onda viki ode do profe i ona mu kaže da je točno a on se lupi radnom u glavu pa ne krivo je!!!
ma mi smo baš "ono" razred!!sara kao da je nafiksana crkava od smijeha i zako!..................idemo ja i marina na 5min. odmoru na wc a ovi iz osmih odmah marina kako ti je Luka?? a za mene su rekli:ova druga se pali u nikota iz 8.c(khm ja sam još na početku .........mislim nisam ali tek sad počinju doznajati da se palim u nikota)


eto to sam ja napisala na povijesti. da sam to pisala na tzku bilo bi vam zanimljivije. uglavnom danas sam prošla pored nikota da ga nisam ni skužila i to blliizzuu ah tako vam je to.............
nekad ste tako jako zaljubljeni da ni ne vidite oko sebe.

aj pozzz

Post je objavljen 19.10.2007. u 17:12 sati.