Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Plaćeni Oglasi ;)

np Pig Destroyer – Phantom Limb LP

Sutra se u Imotskom održava metal/hardcore koncert u Alternativnom kulturnom centru Yuma, najavio je u svom mailu Rajko Bilopavlović, u kojem je priložio i plakat za događaj na kojem gostuju sarajevski metalci Ormus i SAxHC band Flatline (dio postave Murisove Kontre, pozdrav Mukiju!), te Delmats iz Ljubuškog.





Drugi, srednji plakat iz priloga je mailom dostavila naša sugrađanka Daria Vitasović koja zajedno sa svojim kolegama iz zagrebačke Močvare i uz pomoć Oluje festa, kako sam razumio, o njihovom zajedničkom osobnom trošku organizira 10.11.2007. mali metal festival Hell Of Revealing u poznatom alternativnom klubu. Dakle, zagrebački death metalci The Rite Of Retaliation, nu metal band iz Varaždina Cold Snap, thrashcoreri Machine Insufficiency iz Zagreba, od kud dolaze i power thresheri Broken Sword i black/death metalci Samon, te Infernal Tenebra death metal band iz Rovinja. Također će se održati nekoliko video projekcija, a publiku će zagrijavati DJ Daria, Hans i Crni.

Treći plakat u nizu najavljuje treću godinu nedjeljnih metal slušaonica u našem Rockatanskom koja se ponovno aktivira ovu nedjelju, 21.10.2007. Dakle, što ima nova na današnjoj vrlo bogatoj svjetskoj metal sceni koja doživljava nevjerojatnu ekspanziju novih, odličnih grupa i pravaca podmetala, dođite provjeriti prekosutra u alternativni makarski kafić. Program će se nastaviti i idućih nedjelja, a neće nedostajati niti starih, dobro prokušanih hitova. See Ya!


Post je objavljen 19.10.2007. u 09:15 sati.