Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Mladi, perspektivni, a sami!

pimpsonke
Clockwork Orange

Buduci da je proslonedeljna lista izazvala burne reakcije, te prouzrokovala bahanalije na zurci PIMPS and BITCHES u Klubce-tu, ove nedelje nastavljamo:
Pisali su nam mnogi i trazili da ih stavimo, podvodimo, promovisemo, i spajamo. Nama se to ne radi, al' pritisak je velik.
Plus, pisao nam je najveci manijak od svih, Dr Protic, da otkaze raki'icu, i devojku. Izasla mu knjiga. Dakle, mozda ne nadjete decaka/devojcicu, al se proslavite, i napravite uspesnu umetnicku karijeru.

Top 20 ove nedelje, jedva :

1. Damir, jako mator, al' Programer i Direktor. Zgodan, smrsao uz pomoc elektronske vage, koju je sam isprogramirao. Jedan od najboljih strucnjaka za Fiat Stillo. Kupio i prodao je deset komada za dve godine, a svi su bili iste boje. Razveden. Trazi neku devojcicu sa stilom za Stilo.

2. Dada, jako matora, al mladolika. Muzicarka, svira neki instrument na „b". Nosi potkosulju s lubenicama, i u poslednje vreme spopada mlade dj-eve. Kazu da se smuvala s jednim, ali mi znamo da to nije istina. Fotomontaza. Trazi bubnjara, za novi bend „Poljupcima Protivu Otrova".

3. Marko, 30 godina, rakar, i pravi lampe. Umetnik u pokusaju. Do sada izlagao na groblju. Sminka se. Zivi na kraj sela u zutoj kuci, ali ne odustaje od ljubavi. Ima polozeno za helikopter, kazu da je gej, ali to nije istina. Fotomontaza. Neobavesten je, no rek'o mu Petar (ispod) da trazi devojcice da ih vezuju gole u galeriji.

4. Petar, 29 godina, domacica, i pravi lampe. Partybreaker. Markov guru. Zaprepastio se jednom, ugledavsi Bomina jaja. Posle toga nista nije bilo isto, i
odlucio je da se bavi umetnoscu. NAS MUSKI FAVORIT. Cesto seta go i zna i po kuci da poradi. Uzasan ukus za muziku. I za njega kazu da je gej, al to sto on sanja, zanemarite. Ko i Marko, trazi devojcice za raspece.

5. Vojin, 24 godine, multimedijalna licnost, duge bujne crne kose. Idol mu je Dzimi Barka. Zatekli smo ga ispred starackog doma gde nas je docekao s toplim pivom, koje je sam skuvao. Pored piva, saznale smo, voli i Sok od Visnje. Mada, probali smo i specijalno varivo „From The Hood". Ne prica s bratom, iako zive u istoj sobi. Trazi devojcicu s' gajbom...piva.

6. Marko, 25 godina, fotograf-svadbas. Visok dva metra, mada kazu da ima noge na rasklapanje. Cesto pazari u Rodicu, i redovno snima zube. Ozracen je garant. Baba mu je jednom sastrikala dzemper koji nikad nije uspeo da skine. Prebice nas sto smo ga stavili na listu, ali mi mu zelimo dobro. Trazi dve devojcice da ih ozraci.

7. Aleksandra, 21 godina, pronalazi druge nacine da se bavi cime god se bavi. Sisa se na nosu, i jede mak u ogromnim kolicinama. Zivi u Izbi, na Izbi, pored Izbe. Obozavala je da plese uz Vaju Kondijos. Od kad se zaljubila u Terminatora, u prvom osnovne, ne koristi dezodorans. Vozi bicikl, al kaze da ne zna da koci. Trazi bilo koga, ko moze da joj razbije iluziju da ima najmanje sise.

8. Nela, 20 godina, ekstravagantna modna kreatorka. Dolazi iz Svedske, skoro svake godine. Ingina prijateljica. NAS ZENSKI FAVORIT. Obozavalac deep dark metal bendova. Poseduje nekoliko perika. Uvek ide u pratnji drugarica, ali se na kraju izdvoji. Muskih prijatelja nema. Rasna plavusa, savrsenih oblina. Trazi decaka da se zajedno sminkaju.

9. Ancika, 20 godina, smooth and silky party girl. Sve je probala i probala bi opet. Ne plasi se zivota. Ima toliko malu glavu, ali uvek ima srca. Jednom je izgubila i to malo glave za Richie Hawtin -om. Voli da se zavlaci u zbunje s dj-vima po Exitu, iako je zaljubljena samo u njega. Dok on opet ne dodje sledece godine, trazi decaka za razmenu srdaca.

10. Masha, 26 godina, atraktivna Beogradjanka, visoka plavusa koja se bavi mrznjom prema kolegama s posla. Sirova dekadencija, druzi se s iskljucivo s devojkama koje imaju facijalni izraz serijskog ubice. Kod nje nema percepcije bez prve jutarnje. Nece otvoriti oci, spava gde god nadje jorgance. Trazi decaka da je nadvisi.

11. Maja, 23 godine, razularena Hrvatica. Siri devojastvo i jedinstvo sirom lepe nase. U slobodno vreme bavi se proucavanjem Kurda koji voze pedaline na Korculi u okviru mirovnog projekta. Njen heroj je Savka Dabcevic Kucar, zenski hrvatski Seselj. Dok je na putu trazi devojcice za planinarenje. I svasta ce da im radi.

12. Rastko, politicar, 29 godina, umetnik teleportovan iz 17 veka, prefinjenog ukusa. Voli Madjarice, ali zadovoljice se i nekim ko 'oce da mu pozira. Odlucuje o lovi za umetnike. Trazi bilo koga, bilo kad, enibodi pliz! (placeni oglas, ponudicemo ga jos jednom, obecao nam je angazman)

13. Andrej, 36 godina, muzicar. Covek sa najsenzibilnijim ustima u okruzenju. Jos kao mali njegovi idoli bili su narodni heroji, skupljao je slicice, dok se nije razocarao. Onda je poceo da skuplja morske prasice. Od popularnosti nekada nije mogao da zivi, a danas se bavi mazanjem dece na lebac. Hteo bi da upozna tebe, i jos nekog tvog.

14. Nikola, 26 godina, hokejas na asfaltu i Amerikanac u pokusaju. U slobodno vreme voli da nosi gummie-panties, i razmenjuje golisave slicice s neiskusnim devojcicama. Ruskinje, Japanke i Bugarke su mu omiljena sorta, iako ih nikad nije probao. Trazi dve Kineskinje-lezbejke za paklenu trojku.

15. Djurdjija, 20 godina, muzicar. Studentkinja s kapacitetom za muziciranje na sanku. Sreli smo je dok je muzicirala na istom. Jos se nije istakla, al samo sto nije. Nasla je gajbu al jos nije nasla drustvo. Trazi decaka da zajedno podmazuju.

16. Ana, 25 godina, studentkinja parapsihologije i cuvar Kwarowsky kristala. Plavusa, domino dama. Voli da izlazi u grad, al' se tesko odlucuje u koji grad. Ipak najvise voli dane piva, i nekog ko voli nju. Voli da se zajebava, i da se zeza, i da se zajebava i zajebava, i zeza. I to. Trazi decaka da mu nesto objasni.

17. Ninoslav, niko jos nije utvrdio njegovo godiste ni pol. Njega su doneli vanzemaljci u Twin Peaks. Uvek je tu, nadgleda situaciju. Iskljucivo pije zestinu, ima neki ilegalni posao o kome nikad ne prica, ali se druzi s ljudima koji vole crnu boju. Ukoliko vidite da je u transu, znaci da sizi. Trazi siz instruktore/ke.

18. Obrad, 34 godine, ilustrator i animator. Zovu ga Covek. Sto govori da je Covecan. Jednom je nasao devojku, ali ju je zaturio. Povremeno se pojavljuje u gradu, uvek u pratnji nekog ozenjenog muskarca. Voli da posmatra maloletnice preko web kamere. Zamalo da smuva kucku ofarbanu, ali i dalje trazi online devojcice.

19. Zlatko, 31 godine, novosadski kvazi smeker. U slobodno vreme skuplja pacice, i oprema gajbu. Matori mu zive u istoj zgradi, na pristojnoj udaljenosti. Voli da provodi vreme kod bake na selu. Ne voli nasilje, iako je zeleo da postane pandur, jer voli da privodi. Trazi devojcice iskljucivo preko agencije za bracno posredovanje.

20. Zoran, 33 godine, po zanimanju trubadur. Visok momak koji se nekada bavio Pcelarstvom dok nije otkrio da ima Mozak i za druge stvari. Jedan od najtrazenijih nezenja, kari-zmaticni zavodnik. Mnoge devojcice su polozile test, al' su izgleda prepisivale na testu. Visokih moralnih nacela, diskretni prijatelj svih nas, sa glavom u oblacima. Trazi devojcicu za nova testiranja i iskreno prijateljstvo.

I na kraju, kandidati za koje ste zakasnili, jer ste jurili pogresne face po kafanama, polupijani, napaljeni i sl.:

21. Aleksandra, 27 godina, kontraverzna plavusa, koja je pobudila mnoge duhove u nama. Isterali smo je sutradan, jer nam je odma maznula devojku, ali nam se dugo pricinjavala na ulici, u sobi, ispod jorgana, u kuhinji... Pravi Gosth Buster. Prodato pod licencom.

22. Voja, 30 godina, napravio dete i zaspao u braku ko pravi delija. Odavno waist-ovan. Prodato. Licenca : Sleepless in Seatle.

23. Zika, 29 godina, zet iz pakla. Uvuko se u familiju, brzinom svetlosti, a od unuceta ni korova. Ipak, zadrzali ga, jer od pokusaja ne boli glava. Prodato. Licenca: Dzjaja.

Vase dusebriznice, D and M

Post je objavljen 19.10.2007. u 09:13 sati.