Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogagoga

Marketing

La Vita e Bella!

Svako buđenje mi je teško, bez obzira gdje sam usnula. Jutra ovdje u Villageu (kojeg od milja tako nazivam, da ne bi bilo zabune), čarobna su po mirisu, svježini i nagovještaju novog dana (iako udišem 25 posto manje kisika nego vi). A dani….svaki je isti i svi se razlikuju. Je, moguće je! Vjerujem da u tim malim razlikama leži moje zadovoljstvo. Naravno i u Kraljici!! (moram vam dati materijala) La Vita e Bella!!
………
Prije neki dan dobijem mail u kojem između ostaloga stoji da se moj dragi šef razvodi. Pa sram vas bilo, kolegice i kolege. Mene ste samu u tuđini ostavili u neznanju. Neki ulaze u brak, a neki izlaze. Neki se vrate iz SAD-a, a neki ne! Sve je to za homo sapiense!
…………..
Konačno ću vidjeti i američki nogomet u živo!! Spremaju mi neko iznenađenje (a bojim se američkih iznenađenja) i ne žele mi ništa otkriti. Samo znam da je polazak u subotu u 9:15, a tekma je oko podne ovdje u Colorado Springsu. Malo previše vremena za sjediti na tribinama. Uopće si ne želim zamišljati situaciju di me recimo pozdravljaju na giant semaforu ili ja stojim na terenu i pozdravljam nazočne na nezaboravljenom hrvatskom (mogla bi odigrati scenu iz Borata).
Prije subote, u petak (čitaj: danas) kolektivni sportski odlazak u shopping u neki outlet prije Denvera. Snimila sam ga iz auta kad smo išli na hokej i podsjeća na onaj u Italiji poslije Torina (pozdrav mici i peri). Naravno da ne tugujem, tim vise sto s kolegom iz ureda sutra imam 'radni rucak' od 12 do 13 sati, a onda polazak. Dakle, radim skraćeno.
Pusa svima do nekog drugom ili trećeg javljanja!!


Post je objavljen 19.10.2007. u 08:31 sati.