Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/decay

Marketing

think think think oliti isse, nemrem bilivit kak sam fakat ono, fakat, nevjerojatno

daklem, fakat nemrem biliviti kako narod može biti, a nažalost je - glup. priznavali mi to ili ne, mi to jesmo. sorry, takva je situacija. imati mozak je postalo out. sada je in biti kultiviran. biljka. ili, možda su već i biljke evoluirale dalje od nas. tko zna. ako one znaju smisao života, već su dalje od nas. glavno da mi znamo da britney ima umetke, da je pokupila koju kilu, da rihana kreće na turneju, te da smo svi skupa ovisni o TV programo, koji onak' sasvim btw jadan da jadniji ne može biti. jeste se kada zamislili tko zapravo gleda sav taj stoput viđeni šrot koji se popodne vrti na svim postajama? tko gleda big brother? tko je najslabija karika. ma dajte molim vas. a filmovi? pucačina, jebačina i to je to. blokbaster, kak bi rekli. i prodajem reno klijo. i nejmam pojma ništa, jerbo sam išel u seosku osnovnu, seljačku srednju u varošu i sad se pravim faca jerbo idem na fax, a zapravo nemam pojma ni o čemu, već samo čekam da se vratim kući da mogu gledati big brother. da sve vas volim. da. sve. sam da znate. tako je. joj. raznježit ću se. volim vas sve. i volim kratke i besmislene rečenice. i volim povijest. i jesam mozak i jesam faca i šerif i maca i kaca i paca. ja sam najjača. idem u zagreb, ou yea. koncert korna, al sam faca nad facama. a nemam pojma jer jednostavno nemam pojma. zašto biti normalan, kada se može biti iznad svega toga i pljuvati na sve živo i neživo? zašto poštivati bilo koga i bilo što, kada je jednostavnije zgaziti?
a zašto se meni ne bi obrisala cijela arhiva na blogu?
život zada katkad takva pitanja da boli odgovarati. radije idem cugnit koju pivu, možda pomogne. i ne kontam avangardne filmove. zašto se sad oni tamo moraju rezati i koji smisao ima da pada kiša na filmu? kafkina djela bi se trebala spaliti. zašto ja uopće idem u školu? ja sam iznad svega toga. ja sam glavna manga. imam sve, a svi me jebu. ou yea. al sam si kewl. baš sam si polu-tričetvrt-almost profesionalni fotograf. baš moram svaku sliku raditi na istu shemu i baš moram sjebati ama baš svaku, ne uzimajući u obzir da imam aparat vrijednosti maltene godišnje plaće. a koga to briga?

koga sad to zbilja sve briga?

mene nije. a ipak je. imam 18. mogu ići glasati. tko će mi platiti da glasam za hdz? sdp? ssp? sssr? dajte mi neku ideju, jer sam prenaivna da bi se kužila u bilo što. a čak nisam ni plavuša, nemam silikone i ne slušam narodnjake. ma moš mislit. imam jednog soma na računu i njih pet u zamrzivaču, i tko je sada veća faca?

ja sam faca, jerbo imam lice. ti nisi, jer te ne vidim. ti si samo tekst , misao negdje daleko koja ne zna da ja znam. da ti nisi. da nitko nije. svi smo mi kruh sa marmeladom. dvopek dvopek.

Post je objavljen 18.10.2007. u 22:34 sati.