Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugaflegma

Marketing

Daljnja budućnost

Evo da razjasnim zašto nema novih postova (najviše na poticaj našeg vjernog čitatelja bloga Petka...pa Petko hvala ti na poticaju za novi post)
...dakle...zašto?

-zato jer ovo nije blog, nije dnevnik da se svaki dan piše: "Evo danas sam bila u školi i jedan me dečko pogledao i vau i jela sam kekse i sutra ću!" i tako svaki dan. nono
Ovo je naša web stranica (bolje ne možemo) i TU SE PIŠE KAD SE NEŠTO DOGODI ILI SE NAMJERAVA DOGODITI, a činjenica je da se škola dosta razmahala (unatoč prošlom postu) i kad se pokuša organizirati radionica većina nemože zbog različitih razloga, a najčešći je učenje i škola i sve izlike pod utjecajem škole.
ALI nemojte odmah negativne misli vezane za udrugu i okupljanja već ja radim na tome da uvrstim jedan dan i sat u raspored svima koji namjeravaju dolaziti pa neka se dolazi (kao na zbor, nogomet i slične aktivnosti), tako bi se unaprijed znalo da se treba doći i osigura se vrijeme, pa bi barem većina došla.
To bi stavili svaka dva tjedna jedno okupljanje i tako kad imamo stalno vrijeme, dogovarali bi se za teme interesa, za daljnje projekte, za temu i pribor za sljedeći susret pjeva, razrađivali ideje, imali radionice itd.
a bez brige, ideja ima puuuno fino

za daljnje informacije (o radu ovog udruženja mladih) posjećujte ovaj blog (-blog s velikom budućnošću)


dscf2280

sretan

Post je objavljen 18.10.2007. u 21:21 sati.