Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/welcometothejungle3

Marketing

Danas nam je neki ludi dan, totalno je dobaaaar

Kao što znate, pripreme za maturalnu zabavu već su lagano započele. Već se zna datum (29. 03. thumbup) u dvorani hotela Kvarner.
Za after party smo dobili super ponudu, a to je da se odrzi u Colosseumu i to BESPLATNO. E sad su se tu javile male sumnje jer ono...ipak je to besplatno. Ali nista ne gubimo jer bi ionako trebali platit, a ovako necemo, a ako stvarno nema nikakve patke onda super,sta ne? Vrijedi pokusat
Ima tu i ponude za ovaj bend "My buddy moose" koji bi besplatno svirao... pa nije ni to lose, bas smo pricali danas da bi ih mogli angazirat na 20-30 min, neka sviraju svoje stvari, ali da bi svakako uzeli i bend koji bi svirao pjesme po nasim zeljama.
Moje misljenje je da nam je dobro krenulo i ako se tako nastavi moglo bi biti super.
Malo pocnite razmisljat o sponzorstvima, to je dosta bitno.
Ako imate kakvih prijedloga, pohvala ili tuzibakanja - ovdje mozete reci sto vam je na pameti bez ikakvog ustrucavanja. To je nasa maturalna i svatko ima pravo glasaaaaaaa yes
Oni ljudi koji se dvoume bi li imali zabavu ili ne tj, bi li isli ili ne neka to kazu, kao sto je dolje to Ana napisala. Poslusat cemo vas i razmotrit zasto je to tako. Bezveze je da se netko boji rec zbog tudeg misljenja, ali mislim da bi bilo lijepo da svi idu jer ipak ce ti to u zivotu ostat kao sjecanje na srednju, pa nije ona tako losa. Samo recite koji je razlog tomu i sigurna sam da cemo svi skupa nac rjesenje tom problemu!!!! Bas mi dode zao kad netko kaze da ne bi htio biti dio svoje maturalne zabave, onda stvarno nesto nije u redu.. Na kraju ce vam bit zao, ajmo to probat skupa rijesit, nema se sta izgubit.

E ljudi, danas nam je bio ful hiperaktivan dan, svi smo umirali na smijeha, filozofija-smijeh, francuski-isto, matematika-ono gradivo je za ubit se, politika-ne znam sta bi rekla,ali smijeh, engleski-nije ga bilo, jea.

Ono danas u ucionici 15 je bilo prejako. Ne znam sta je to bilo, valjda nekakva hiperaktivna zuta minuta. Ja ne znam kako nam nitko nije dosao srat da smo prebucni. Ali glavno da smo mi bili u ucionici (skrivali se od Vande) i da nas nitko nije mogao nac da nam kaze da zapravo nemamo Vandu - BLOK ENGLESKOG!!!
Evo pogledajte tj. poslusajte kako je to zvucalo (naravno ovo nije ni priblizno slicno onome kako je to izgledalo tamo u tom trenutku, ovo je manje hiperaktivni dio):



Jos je Lela bila slikala tu situaciju, ali to ce vjerovatno doc naknadno u neki od ovih boxeva sa strane. Ludilo ljudi, lu-di-lo rofl

Evo sta je bilo na drugim satovima, sta sam mobitelom slikala:

Lela nakon provale na filozofiji. Obrati pozornost na to kako je CRVENA


Pogodi tko je ovo nut - ma to je Andrea, hmm na francuskom


A vidi ju Ivana na francuskom, jadna nema radnu, ni knjigu...


A ovo...bahahahaa!!! đizs šta je ovo?? Naravno na francuskom, Andrea i Mia


P.S. Vidi pjesmu u boxu, tu odmah lijevo sa strane smokin

Puno pusa salje vam Mia zubo

Post je objavljen 18.10.2007. u 20:52 sati.