Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcidarazarasasjevera

Marketing

Predstavnici Kluba navijača sastali se s predstavnicima Grada i Županije

Veliki Hajduk

Priopćenje Kluba navijača Hajduka «Torcida» - Split o sastanku s gradonačelnikom grada Splita Ivanom Kuretom i županom splitsko-dalmatinskim Antom Sanaderom održanom 16. listopada 2007.:

Klub navijača Hajduka «Torcida» - Split je na ovom sastanku predstavnicima Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije, kao institucijama koje u Skupštini Hajduka daju 18 od ukupno 33 člana, predao peticiju kojom se traži usvajanje ostavke Branka Grgića na mjesto predsjednika Hajduka i ostavke ostalih članova uprave te usvajanje Kodeksa upravljanja Hajdukom kao službenog klupskog dokumenta. Peticiju je, podsjećamo, potpisalo više od 30.000 građana Splita, Dalmacije i cijele Hrvatske.

Klub navijača Hajduka «Torcida» - Split je također skrenuo pozornost da se ne poštuju odredbe Statuta Hajduka po kojem se (članak 60.) već trebala održati nova sjednica Skupštine kluba, te pozvao nadležne da u okviru svojih ovlasti poduzmu odgovarajuće mjere da se poštuju pravni akti i norme u zakonski predviđenom roku.

Na koncu, Klub navijača Hajduka «Torcida» - Split je iskazao spremnost konstruktivno surađivati s Gradom i Županijom, dati svoj afirmativni doprinos te staviti sve svoje resurse, znanje i energiju u službu stvaranja velikog Hajduka.

Predstavnici Kluba navijača te prestavnici Grada i Županije, dogovorili su termin od 8 dana u kojem će se Grad i Županija, nakon internih konzultacija, očitovati o temama ovog sastanka.

U Splitu, 16. listopada 2007.

HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
LJUBAV,A NE ĐIR!!!

Post je objavljen 18.10.2007. u 20:40 sati.