Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whyme1

Marketing

malo promjenic!!!!!!!!

ovako na ovom blogu pisat cu i o grupe US5 al i o sebi osobno!
moe BeSt frendice su Marina khm..........(gđica D..........),Anita, Anamaria,mirna,marija,vale,nicole ma uglavnom sve cure samo ne baš mara,sara i anja ostale cure su mi sve onako the BeSt.mislim ja neam niš protiv mare sare i anje jednostavno mi nisu best frendice
i da zaljubljena sam u dečka koji se zove niko ide u osmi razred i dečko je super!! duhovit, sladak, ma ono pravi pravi dečko iz snova!!!
(barem meni)
i dakle danas su marinu(marinćicu) zezali u busu radi njezinog Luke navodno hodaju pa je to hepening!

dođem ja danas u školu i odmah kod Laurenta (frend od Nika) da mi da raspored sati od njih. pa mi je reko da je zaboravio. onda danas ja se zezam s marinom a niko je bio pored i gurnula me ali izbjegla sam.

ove cure iz nikovog razreda imaju tako neš protiv mene al ono jako!!!!!!!!
ja i jelči (jelči=hodajuče računalo za matematiku) smo ostale na dopu iz matke i pisale zadaću.prifa je ošla pit kavu a mi smo se zajebavale. ajme bilo je super!!!!!!jelči je odjednom počela kreštat a otvorena nam vrata učionice. ja sam nju gurnula al kako je ona kost i koža odletjela je sa stolicom na pod mi smo crkavale od smijeha onda je ona otišla kucat na zid susjednom razredu pa se još malo derala i onda zadaća.
kad je dop zvršio na red je došlo novinarstvo.
umjesto novinara ja sam išla van kod zemljopisa i počekala nikota.i uglavnom ja vam tako cijeli sat neš se zajebavam i onda kad je vrijeme da zvoni spustim se po stepenicama do zemljopisa i počeekam da zvoni.

i tako vam je kd mene. i da marinčica je skakala sa zida ogromnog u čarapama i doskočila na prste uu to i mene boli ka dse sjetim.i dakle onda smo po pedagoga i onda neki led pa ovo pa ono čisti cirkus s marininom nogom.
i tako pozza

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

EDIT:
novi član je tu!!!!!!!
Mnogi pričaju kako US5 ne traže zamjenu za Mikela,ali ja sam pisala suprotno...naime da traže je....i ja ššta pišem na blogu ovdje je u većini slučajeva tačno i provjereno...ustvari i ne traže novog člana(više) jer su ga već našli....Da zaista!Zove se Vincent Tomas i dolazi iz Los Anglelesa iz Californije...Ima samo 15 godina,ali već ima velike planove sa US5....Sada je on najmlađi u bendu i već se raduje na početak svoje karijere....Richie se raduje da nije više najmlađi član,ali ipak su svi rado prihvatili "novog dečka"...Pleše i pjeva poput Justina zato je i navodno i ušao u bend...Na početku sam se protivila tome da US5 ostanu US5...nisam bila baš za zamjenu,ali sada se kajem i pružam šansu Vincentu(iako je 2 godine mlađi od mene)...to bi i vi trebali uraditi...mislim da će ovako biti malo više akcije u bendu,i da Richie nije više kao najmlađi pod očima svih novinara i medija u Njemačkoj...to je super pozitivno,ali me malo strah da će Vincent doći u centar pažnje,umjesto Richie-a....to je negativno...Mislim da je sladak....i mislim da vi mislite kako ja treba da prestanem da pišem i da već jednom pokažem slike....:)Evo ih i recite mišljenje:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

ma richie mi je i dalje moa slatka mala maza samo što sad više nisam Richies grl neg richies and nikos girl. hehe
ma ja sam samo od nikota moje srce pripada samo njemu!!!!!!


pozzzzzzzz

Post je objavljen 18.10.2007. u 18:57 sati.