Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

Ifcha -

dobih mail... tip je Ivan Rusan i vidim da se dobro uklapa u "ovo" šta mi radimo::

oi Antonio,
znaš ti si nahvalio vagon ljudi, a oni o tebi niti jednu (bar na blogu). e pa, mene impresionira to tvoje preusmjeravanje loptice u koridor za skraćeno povlačenje i guranje na srednjeg u napadu (kaj bi rekli stranci - PULLKICK i PUSHKICK). to sam prvo vidio tebe da radiš i definitivno je potez koji treba usvojiti. ok, znam da si svega toga i ti svjestan al nek se nađe poneko priznanje tu i tamo. po mom skromnom mišljenju te PULL/PUSHKICK i izvrsno odigravanje iz zgloba prema sebi (PULLSHOT) čine turnirskim igračem koji podiže samopouzdanje, i tako izvlači objektivno više, partneru s kojim igraš. Pravo je zadovoljstvo igrati protiv igrača tvoje klase pa ak te volja slobodno me citiraj!

no ovaj mejl nije zamišljen ko hvalospjev nego mi je cilj otvoriti diskusiju o samim stolovima na kojima smo prisiljeni igrati, dosadašnjim iskustvima te naporima da se nekaj promijeni.

-FA.BI. -palac dolje (iako sam pekao zanat (i ispekao upitnu vještinu) na tom stolu kroz cca. 10 godina)!!! to mora da je neka zavjera (nadam se da nije:) ljudi koji se bave iznajmljivanjem zabavnih igara protiv nas igrača jer kolko god neki od nas bili jaki na tom stolu ako poželimo jednog dana promolit nos preko granice nebumo našli FA.BI. na popisu odobrenih stolova ITSF organizacije (http://www.table-soccer.org/), s posljedicom da će nam objektivno slabiji igrači trga guzice (pazi sad kad pohrle iz Iskoraka i Kontre i počnu trenirat samo da bi ih vani trpali^^). znači netko je negdje pokupio to smeće i na njemu zarađuje, a nas truje kamo god krenuli. -LONGONI (caffe bar Mrzla piva) - star, loše održavani stol kojeg također nema na popisu ITSF-a (http://www.table-soccer.org/partners/), ali koji je bio mrak u svojoj mladosti, recimo prije nekih 15 godina! vrhunska kontrola, šipke se ne uvijaju jer prolaze kroz stolove te normalni golovi (a ne kao one jadne isprike za golove i šipke s FA.BI.-ja) -GARLANDO (u zadnje vrijeme rijetki ko poštenje u Hrvata) znam za jedan stol te tvrtke, model DE LUXE koji NE TREBA KOVANICE NITI ŽETONE, a mogli bismo ubrzo dogovorit neki turnirčić na njemu, pa da osjetite dašak opreme zahvaljujući kojoj su Austrijanci prošle godine bili svjetski prvaci u stolnom nogometu. Sad su prvaci Nijemci koji rasturaju LOEWENHART - TECBALL stolove.

tu prestaju moja iskustva s opremom (stolovi i loptice o kojima nije bilo govora ali interesantno je da ih se nitko nikada ne sjeti oprat pa se s vremenom pretvore u neke sjebane dodekaedre). znajte ovo - na bolje se lako naviknuti, a sve je bolje od FA.BI. stolova. i za kraj treba istini pogledat u oči jer čak da se vlasnici kafića (odnosno iznajmljivači zabavnih igara) i odluče držat stolove drugih, nama igračima interesntnijih, proizvođača to sigurno ne će bit top modeli na kojima se vani igraju turniri jer onda oni dugo ne će osjetit profita od stola koji stoji 1000 eura i više. to je nešto na čemu čemo morati poraditi sami kad (i ako) scena ikad dovoljno ojača za nekaj takvog, u sklopu nekakvog kluba ili ITSF trenažnog centra (http://www.table-soccer.org/foosfan/index.php5).

to je sve zasad,
lepi pozdrav

Ifcha


... tolko od njega zasad...a ja razmisljam... i igrao sam na dosta različitih stolova ali činjenica je da iako nije "svjetski priznat" FA.BI. je "NAŠ" stol... i onda sve druge stolove makar bili bolji uspoređujem s njim. i ono što uvijek zaključim je da je fa.bi. - jači! nema tog stola na kojem se može bolje pokazat tehnika i različiti stilovi (ovo je vjerojatno jako ne-objektivno mišljenje sretan )... svi ostali stolovi nekako vuku na snake-shot ove i rollanje što je ok i dečki kojima to ide su stvarno na razini, ali nema tu "onoga" nečega. kod tih udaraca se na kraju svodi na random i na to na koju stranu će se zarolat loptica.
... tako da ja preferiram fa.bi al sam uvijek spreman probati neš drugo...

Post je objavljen 18.10.2007. u 16:51 sati.