Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

GATEWAY KAO PARAVAN ZA UNIŠTENO GOSPODARSTVO

LNG i Družba Adria samo su predizborni promidžbeni trikovi dviju najvećih hrvatskih stranaka, HDZ-a i SDP-a, koji umjesto da se osvrnu na Luku Rijeka koju treba unaprijediti, potiču projekt GATEWAY koji je, kako kaže Kirin na današnjoj tiskovnoj konferenciji HSP-a Rijeka, samo paravan za uništeno hrvatsko gospodarstvo.
Da bi Luka Rijeka napredovala, Grad Rijeka i Uprava Luke trebale bi maksimalno surađivati ne bi li Luka Rijeka zajedno s Koprom i Trstom bila u položaju da izađe na tržište njima ravnopravna, misli Kirin te naglašava kako je razvoj Luke Rijeka od nacionalnoga interesa.
Kirin spominje i potrebu građenja riječke bolnice koja bi pokrivala čitavo primorsko-goransko te istarsko područje, a koja bi bila dovršena do 2019. godine ukoliko bi HSP došao na vlast. Sukladno potencijalnoj gradnji bolnice, HSP bi inzistirao na razdvajanju Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi na dva, i to na Ministarstvo zdravstva i Ministarstvo socijalne skrbi ne bi li se spriječilo rasipanje novca koje je potrebno za gradnju bolnice.
Ajde, navijamo za bolnicu, zlu ne trebalo:)


Post je objavljen 18.10.2007. u 11:35 sati.