Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ilovewentworthmiller

Marketing

ZaŠtO jE OtIšAO

Image Hosted by ImageShack.us


U prometnoj nesreći na autocesti kraj Nove Gradiške jutros oko 6.25 sati poginuo je popularni makedonski pjevač, potvrdila je njegova menadžerica. Toše Proeski bio je na suvozačkom sjedalu.

Toše Proeski je prema neslužbenim informacijama umro u bolnici u Novoj Gradiški u 7.20 sati, 55 minuta nakon kobnog sudara s kamionom talijanskih registracijskih pločica, čiji je vozač po nekim izvorima također prevezen u bolnicu. Iako se prvotno spekuliralo s informacijom da su u Touaregu bili i roditelji poginulog pjevača, to je PU brodsko-posavska za Net.hr demantirala.

"Do nesreće koja se dogodila u 6.25 na 175 km autoceste kod Nove Gradiške u automobilu skopskih registracija bilo je troje makedonskih državljana. Vozač G.G. (32), koji je zadobio teške tjelesne ozljede i putnica Lj.P. (49) prevezeni su u bolnicu u Novoj Gradišci. Još se ispituju uzroci zbog kojih je Touareg udario u poluprikolicu teretnjaka, a pretpostavlja se da je uzrok nedržanje razmaka, umor i brzina neprilagođena uvjetima na cesti", kazala je Kata Nujić, glasnogovornica brodske policije.

Policija je o nesreći obavijestila makedonsko veleposlanstvo, koje će o tragediji obavijestiti obitelji stradalih.

U Općoj bolnici Nova Gradiška trenutačno vlada opsadno stanje budući je pod velikom navalom novinara. Na odjelu kirurgije saznali smo tek kako je vozač zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih će biti zadržan u bolnici, dok je suputnica Ljiljana Petrović primljena pri svijesti.

Prema svjedočenju vozača kamiona talijanskih registarskih oznaka, vozač automobila Toše Proeskog vozio je prebrzo te se zabio u prikolicu kamiona i potom udario u zaštitnu ogradu, piše Večernji list. List također navodi izjavu istražnog suca Stjepana Franjića, koja potvrđuje informacije Net.hr-a, da je u trenutku nesreće u automobilu bila i Tošina menadžerica Ljiljana Petrović (1958.).

TOŠE VOLIMO TE!!!!!!!!!!

Post je objavljen 17.10.2007. u 14:45 sati.