Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tokiohotel16

Marketing

Tokio Hotel svijetska ekskluziva!

Dečki iz benda Tokio Hotel su potpuo inkognito otputovali na nekoliko dana u New York, pa vam pišem nihov interviju.
Širom Europe vlada uzbuna fanova grupe Tokio Hotel. Nasuprot tomu, obožavatelji u SAD-u počet će histerizirati iduće godine, jer će na proljeće i tamo izaći njihov CD.prije nego što su Bill, Tom, Gustav i Georg krenu u Ameriku, gdje će održati seriju koncerata i davati intervjue, željeli su obići inkognito. Dakle dečki su tajno odletjeli u New York i proveli 4 sjajna dana. Vjerojatno posljednji put mogu ići ulicom, a da ih ne prepoznaju, ići u shopping i razgledati znamenitosti. Pritom, tu je uvijek Gustavov fotoaparat s kojim je bubnjar i foto-fan ovjekovječio najljepše trenutke tajnog putovanja, a Tom ti otkriva kako je bilo-u najcool gradu svijeta...
BRAVO: Super što je Gustav toliko fotografirao.
TOM: Da, još će postati profi fotograf. Budući da nismo puno u Njemačkoj, pokušavamo na neki način omogučiti našim obožavateljima da sudjeluju u našim putovanjima. Želimo da našim fanovima u Njemačkoj bude dostupno sve što mi doživimo.
BRAVO: Što ste lijepo doživjeli u NY?
TOM: Po prvi put smo bili u SAD-u,ali već dugo smo željeli zapaliti u NY.Bill zbog toga jer voli ići u shopping a ja zato što ovdje ima puno hip-hop dućana.
BRAVO: Ali let baš dugo traje,zar ne?
TOM: da,više od 8 h! Uz to se prolazi kroz vrlo naporne sigurnosne kontrole na aerodromu-mene su posebno pregledali. Svi drugi su već prošli,a ja sam se zadržao na jedno 10 provjera.Davali smo ćak i otiske prstiju!
BRAVO: Koje znamenitosti ste razgledali?
TOM: Motali smo se oko kipa Slobode.Zatim smo bili na mjestu Svijetskog trgovačkog centra koji je napadnut 11.rujna i na Broadwayu, gdje smo pogledali mjuzikl "Fantom u operi". Nije mi se svidio, dosadio mi je nakon pola sata!
BRAVO: A hrana? Kao fast food mora da ste se osiječali kao u raju...
TOM: Da,to je baš cool! Bili smo u Taco-Bell i u Burgeru. Ali još bolji bio je doručak.Palačinke prelivene sirupom.Mljac!
BRAVO: Koliko novaca ste potrošili u shoppingu?
TOM: Hrpu! Kupio sam brdo odječe i kapa. Bill i Georg su se izgubili i završili u kineskoj četvrti.Tamo nisu ništa razumjeli, jer su postojali kineski natpisi.Morali su zvati taksi i doslovno su pobgjeli odande.
BRAVO: Zvuči kao uzbudljivo putovanje...
TOM: Da,ali Njemačka nam je jako nedostajala. Prije svega, naši fanovi u Njemačkoj. Mislim da smo i mi njima. Upravo spremamo nešto posebno za njih.U svakom slučaju, uskoro će pojaviti naš novi DVD Live s vrlo intimnim bilješkama s putovanja...


Post je objavljen 17.10.2007. u 08:04 sati.