Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sonustranumene

Marketing

Kasno navečer....

Image Hosted by ImageShack.us


Vozila sam jučer navečer kući i osjećala lagano opuštanje kada sam se iščupala iz Riječke gužve u centru, zaobišla Bakar i napokon "preskočila" Senjske serpentine.....Na nebu je bio ovakav mjesec i zvijezda u pratnji.
Spontano mi je došla u glavu Beethovenova "Mondschein sonate"......



Očito zato što sam tada imala uključenu radio stanicu sa ozbiljnom glazbom. Obično u autu slušam ono što ustvari ne slušam......:o)....radijsku glazbu....U svakom slučaju mjesec je imao itekakav utjecaj.
Vjerojatno mi se u tom trenutku razvukao poluosmijeh na licu jer sam ovu Beethovenovu Mjesečevu sonatu nekada davno znala i odsvirati a danas to više ne bi baš išlo. Imala sam ju i na ispitu u davnoj glazbenoj školi.....Tja.....memories.
Odlučila sam voziti starom cestom a ne autoputom jer sam bila toliko umorna da mi je odgovaralo voziti praznom cestom....možda sam srela tek par auta iz suprotnog smjera. Žurila sam ali usprkos tome stigla i razmišljati....Čudno djeluje taj mjesec na čovjeka a i noć, pusti krajolici, šume....Nije ugodno ali nije niti prevelika neugoda jer sam bila "uposlena" mislima......




Post je objavljen 17.10.2007. u 07:16 sati.