Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna započela partnerstvo s Live Nation!

Predsjednik i izvršni direktor diskografske kuće Live Nation, Michael Rapino je danas zvanično potvrdio da je Madonna ušla u partnerstvo sa njima i da je postala član Artist Nation Division-a.Također je dodao : "Naše partnerstvo je odlučujući trenutak u povijesti glazbe. Oduševljen sam što se Madonna, koja je također i dioničar u našoj tvrtci, priključila kreiranju novog poslovnog modela za našu industriju."

"Po prvi put u mojoj karijeri, način na koji moja muzika može doprijeti do fanova je neograničen. Nikad nisam željela biti bilo čim ograničena, a sa novim partnerima mogućnosti su beskrajne. Tko zna kako će moj album biti distribuiran u budućnosti? To što je zanimljivo u ovom dogovoru je da je sve moguće. Live Nation mi je ponudio pravo partnerstvo, a nakon 25 godina u showbussinesu, mislim da to zaslužujem." - s oduševljenjem je izjavila Madonna.

Prvo partnerstvo te vrste između Madonne i Live Nationa uključivat će širenje Madonninog branda, nove studijske albume, turneje, prodaju, fan club/web site, DVD-ove, TV i filmske projekte vezane uz njenu glazbu i reklamiranje.

Madonnin menadžer Guy Oseary je izjavio kako je sretan da radi s Madonnom više od polovine svog života, kako ga je uvijek ohrabrivala da pomjera granice da bi dosegao puni potencijal. Angela Becker, Madonnina asistentica je izjavila: "Partnerstvo i vizija koju su nam predstavili Artist Nation division i Live Nation su me uvjerili da je to idealan dom za Madonnu. Sa velikom vjerom i optimizmom smo krenuli dalje."

U svezi s njenim radom sa sadašnjom diskografskom kućom Warner Bros., s kojom je još veže ugovor, Madonna je prokomentirala: "Moje vrijeme provedeno u Warner Brosu je bilo sjajno. Cijenim njihov rad i odnose koje sam izgradila tijekom godina u Americi i svijetu. Za Warner Bros. izdajem studijski album slijedeće godine i jako sam uzbuđena zbog toga."

Youtube covers

Na ovim linkovima možete pogledati odlične obrade fanova Madonninih hitova u acoustic verziji.

Crazy For You:
- http://www.youtube.com/watch?v=e1w7ZHQOq-Y
- http://www.youtube.com/watch?v=AyDTGNIS71o

Get Together:
- http://www.youtube.com/watch?v=gfQPsiozK-0

Steven Klein o suradnji s Madge

Svjetski poznati fotograf i režiser Steven Klein je za New York Daily News govorio o suradnjama s poznatim ličnostima. "Za Tom Cruisea sam uradio photoshop za 'W' časopis. Bilo je naporno raditi s njim, jedno neprijatno iskustvo. S Madonnom uvijek nađem zajednički jezik. Kada nešto zamisli to i ostvari. " - govori Klein.









Pjesma za Kylie

Madonna i Rick Knowles su 1998. producirali pjesmu 'Alone Again' za Madonnin album 'Ray Of Light'. Pjesmu su izbacili iz trackliste pa su je poslali pjevačici Kylie Minogue za njezin album 'Fever'. Pjesma 'Alone Again' nije bila ubačena u Kylien spomenuti album niti je bila b-side njezinom singlu 'Come Into My World'. Pjesma je napokon dobila svoje mjesto u Kylienom dokumentarcu 'White Diamond'. U odjavnoj špici dokumentarca Kylie se zahvaljuje Madonni na pjesmi.











* Ne zaboravite glasati za najbolju sliku i pjesmu za mjesec rujan!


Post je objavljen 16.10.2007. u 23:57 sati.