Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetcoffe

Marketing

TOŠE PROESKI - tebi hvala milion!!!!!!počivao u miru Božijem

Još uvijek ne mogu vjerovati da ga nema. Plačem ko zadnje tele cijeli dan i gledam sve vijesti u nadi da će netko reći da je sve ovo samo jedan marketinški trik i da je živ i zdrav. Bog je odlučio da će nam oduzeti najljepšu zvijezdu kako bi uljepšao sebi nebo.. mislim da nema tih riječi koje mogu toliko dobro opisati tko je bio toše... Pretpostavljam da ste svi čuli njegovu biografiju i najpoznatije pjesme pa o tome neću pisati. dovoljno je samo reći da je njegova pjesma ¨pratim te˝ službena himna ovoga bloga i mene i bubija te da je moj prvi blog posvećen upravo njemu...da ne govorim o tome kako je čovjek rođen dva dana nakon bubija. anđeoskog glasa, stasa i naravno najljepšeg anđeoskog osmijeha uveseljavao nas je ovo kratko ali kvalitetno vrijeme. takav talent i kvaliteta glasa rijetko se nađe i vjerujem da ovaj glas nitko neće moći nadoknaditi i nadomjestiti.. stvarno je teško za povjerovat da te nešto toliko može potrest...ne znam što bih napisala od šoka i nevjerice pa ću se izrazit tošinim riječima.

˝Bože, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba....šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja....

Čuješ li,
noću kad se svjetla ugase
ovu bol
srce kao da ne diše.
Spavaj moja ljubavi
samo ne zaboravi,
ja ću da te volim zauvijek...

I tonem u san duboi
da nađem sebi mir...
bježim od ružne stvarnosti...

Poljsko cvijeće nek me mladog pokrije..nek mi dušu ljube oblaci...

Riječi bole najviše, al tišina gora je...

Nije mjesečina to što sja u noći to su njegove oči pune ljubavi koje će vas od sada pratiti sa anđeoskih staza...

ovim putem opraštam se od ambasadora dobre volje, velikog dobrotvora i ljubitelja djece, velikog izvođača, sportaša, i najviše od svega od dobrog čovjeka što je rijetko danas..

Iz poštovanja prema toši ovo je jedan od rijetkih postova u kojim ću se potisati svojim pravim imenom...

zauvijek vaša NINA....

(a vjerujem i da se ida pridružuje)





Post je objavljen 16.10.2007. u 21:22 sati.