Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/posljednja

Marketing

Tragična smrt Toše Proeskog

OVAJ POST POSVEĆUJEM PONAJPRIJE VELIKOM ČOVJEKU I IZVRSNOM VOKALU - TOŠI PROESKOM

Današnji dan je počea jako jako tužno. Negdi oko 6 ipo poginia je Toše Proeski. Na žalost, izgubili smo velikog i plemenitog momka ali i izvrsnog vokala. Kažem MI jer kao da je bio naš! Makedonac s hrvatskom pozivnicom. Uvik je bio dobrodošao i prhvaćali smo Ga kao svoga, a i On je jako volio nas. Bilo mu je drago dolazit u Hrvatsku jer je volio našu publiku i tu se osjećao ugodno. I imao je razloga, ovde je bio obožavan. Prvi i jedini inozemni izvođač koji je osvojio HRF.
Mislim da ćemo ga teško zaboravit jer takav momak se ne zaborabavlja! I ne želimo Ga zaboravit!

Meni je On bia strašan, u svakom pogledu. Ovo lito smo prija Helena i ja guštale uz njegove hitove i dogovarale se da idemo na njegov prvi koncert- POD OBAVEZNO !!!!
Na žalost, ta želja nam se neće ispunit jer plemenito i dobro srce našeg Toše je zauvik stalo kucati. Izgubili smo strašnog momka i pjevača. Cili današnji dan sam u nekakvom tupilu i samo gledam reportaže o Toši na tv-u!

Danas sam se isplakala ka kišna godina jer jednostavno ne mogu virovat da Ga više nema! Žalosno je da je otišao tako rano. Imao je još puno toga napravit na ovom svitu nepravde. Žalosno je šta neki nenormalni ljudi koji svaki dan riskiraju svoj život i stavljaju ga na kocku zbog droge, alkohola ili neceg sl. i dalje žive a ovako divna osoba prerano ode. Ali možda je istina da Bog uzima samo ono najbolje od nas a da te najbolje čeka još bolji život gore kod Njega! Ja vjerujem da je to istina i da Tošu čeka neka divna osoba slična njemu jer na ovom našem svijetu takvu osobu nije pronašao!

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us






Post je objavljen 16.10.2007. u 20:42 sati.