Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hiisi

Marketing

Jens očekuje povratak protiv Boltona

Jens Lehmann je izjavio kako očekuje povratak među vratnice već u utakmici protiv Boltona. Iskusni njemački reprezentativac nije nastupio za Arsenal u proteklih 9 utakmica zbog ozljede.

Uspješno se je vratio na teren u utakmici svoje Njemačke protiv Republike Irske, u kojoj nije primio pogodak, pa je tako Njemačka postala prva reprezentacija koja je izborila Europsko prvenstvo iduće godine u Švicarskoj i Austriji.

No, za vrijeme Jensova odsustva, rezervni vratar Manuel Almunia je pružao zaista impresivne partije, a uspio je i sačuvati praznu mrežu u šest od devet utakmica.

Pretpostavljalo se je da je tako Almunia preuzeo jedinicu od Lehmanna, no Jens je opovrgnuo takve tvrdnje inzistirajući da je uzrok njegova odsustva samo ozljeda i da će ga Wenger uvrstiti u sastav već idući tjedan u utakmici protiv Boltona.

'To je bila moja prva utakmica nakon nekoliko tjedana neigranja, pa nikad ne znate koliko ste fokusirani i koncentrirani.' rekao je Lehmann za Sky Sports.

'Mislim da sam bio vrlo dobar, i da ću nastupiti idući tjedan jer sam sada u potpunosti spreman. Bio sam ozlijeđen, prvi put otkako sam u Arsenalu i očekujem da me trener uvrsti u sastav.'

Na tvrdnje da ga je Wenger izostavio iz sastava zbog loših predstava na početku sezone, Lehmann je odgovorio: 'Jeste li me ijednom vidjeli kako sjedim na klupi? Nisam razgovarao s Wengerom, ali očekujem da zaigram već u idućem kolu.'

Post je objavljen 16.10.2007. u 19:36 sati.