Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blueeyebitch

Marketing

... :( ...


(Dražen, koji je autor snimke, na svom blogu navodi kako je sjedalo na kojem se nalazio Toše Proeski bilo spušteno te kako je pjevač spavao.
Također izražava čuđenje zbog toga što se niti jedan zračni jastuk prilikom sudara s kamionom nije aktivirao.)

-Makendonski pjevač Toše Proeski poginuo je u prometnoj nesreći koja se jutros oko 6.30 sati dogodila kod Nove Gradiške. U nesreći je teško ozlijeđen 32-godišnji makedonski državljanin, vozač terenca koji se sudario s kamionom, a lakše 49-godišnja menadžerica Toše Proeskog, Ljiljana Petrović

Nesreća se dogodila na autocesti A3 Zagreb - Lipovac, na dionici između Lužana i Nove Gradiške, u smjeru Zagreba. Pjevač se s dvoje ljudi vozio u terencu VW touareg koji se zbog još neutvrđenih razloga sudario s kamionom talijanskih registracija te se zabio u središnju zaštitnu ogradu autoceste i završio u jarku.

Kamion i Touareg su se kretali u istom smjeru, a sumnja se da je vozač Touarega zaspao te je udario u stražnji dio kamiona.

Proeski je poginuo na mjestu događaja, dok su vozač automobila 32-godišnji Georgij Georgijevski i 49-godišnja Ljiljana Petrović u nesreći ozlijeđeni.

Od dežurnog liječnika u Službi hitne medicinske pomoći u Općoj bolnici Nova Gradiška doznajemo kako je vozač zadobio teške tjelesne ozljede, dok je Petrović u bolnicu zaprimljena pri svijesti.

Dežurni liječnik kaže kako je vrlo vjerojatno da će vozač zbog težine ozljeda biti zadržan u bolnici. On se trenutno nalazi na kirurškom odjelu gdje traje obrada. Dodao je kako je zaprimljena pacijentica relativno dobrog zdravstvenog stanja.

Proeski je jedan od najpopularnijih izvođača s prostora bivše Jugoslavije, a rođen je u Kruševu u Makedoniji. Imao je 26 godina.

By:~CARICA~tuzan
Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 16.10.2007. u 15:41 sati.