Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tajanstvenamala

Marketing

U SJEĆANJE TOŠI PROESKOME


Malo je reći da sam tog čovjeka obožavala, bila sam luda za njim. Imam pregršt njegovih slika, pjesama, bila sam na puno njegovih nastupa, a imala sam priliku s njim i progovoriti koju njegovu riječ.

Bio je prezgodan i lijep, to smo svi vidjeli. Njegove pjesme pune su osjećaja i vidi se da je pjevao s ljubavlju zato je i stekao toliku popularnost u tako malo vremena. Njegove hitove ne moram ni nabrajati, a osim toga njegova svaka pjesma za mene je bila savršena i u svakoj sam se pronašla.
Svi su govorili da ima anđeoski glas i u tome se nisu prevarili.

Nije samo imao anđeoski glas i anđeosko lice, imao je i srce anđela. Važno je napomenuti da je podržavao mnogo dobrotvornih akcija. Imenovan za regionalnog ambasadora dobre volje UNICEF-a, a tim povodom je snimio pesmu 'Za ovoj svet' [makedonsku verziju] i 'This World ' [englesku verziju].


Ja još i sad sjedim i ovo pišem i moram priznat, ne vjerujem. Ne mogu vjerovati da se jedan tako mladi život mogao tako lako ugasiti. Pa još ovaj vikend slušala sam o njemu na televiziji.

Auti su opasne ''igračke'' i zato sam uvijek u strahu ako se malo brže vozim. Policija kaže da su upravo neprilagođena brzina i premalen razmak među automobilima Tošu odveli u smrt.

Upravo sam na TV-u vidjela prilog o njegovoj nesreći, sva sam se naježila,prikazan je auto iz kojeg kapi krv, a suvozačevo mjesto (na kojemu je sjedio Toše) je spušteno, izgleda da je za vrijeme nesreće spavao.

Još ne mogu vjerovati...
Toše je obilježio hrvatsku estradu, a i naše živote. Volim te Toše,

Počivao u miru!





Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

Post je objavljen 16.10.2007. u 14:55 sati.